Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla s blizancima

Princeza Charlene pokupila djecu i ostavila Alberta samog

Princ Albert II. (1)
Foto: Pixsell
1/8
17.03.2015.
u 22:11

Iako su mediji počeli nagađati da se radi o krizi u braku, iz palače su poručili da nema ni govora o krizi u braku i razvodu

Princeza Charlene rodila je nedavno blizance, malenu Gabriellu i sina Jacquesa. Iako je donedavno s djecom živjela u palači, princ Albert odsad će živjeti u njoj bez supruge i djece.

Iako su mediji počeli nagađati da se radi o krizi u braku, iz palače su poručili da nema ni govora o krizi u braku i razvodu. - Palača se obnavlja, sve je puno radnika i jako je bučno. Zapravo, sve skupa sad više nalikuje na ogromno gradilište nego na palaču u kojoj bi princ i princeza mogli uživati sa svojim potomstvom - priopćili su iz palače.

Renovaciju palače tražila je sama Charlene. Modernizirat će je te je urediti potpuno drugačije nego što je to prije 30 godina napravila Albertova majka, pokojna princeza Grace. zasad je Charlene s blizancima u ladanjskoj kući Roc Agel, na francuskoj rivijeri.

>>Princeza Charlene i princ Albert dobili bliznace

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije