Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moderna princeza

Princeza Charlene od Monaka pokazala novu dječačku frizuru

charlene od monaka (1)
Foto: reuters
1/4
24.04.2012.
u 09:26

Lijepa plavuša drastično je skratila svoju dugu kosu, a koliko uživa u novom imidžu, pokazala je na teniskom turniru u Monte Carlu.

U želji za promjenom u svom izgledu lijepa princeza Charlene od Monaka odlučila je prvo promijeniti frizuru. Odrekla se svojih dugih plavih uvojaka i na teniskom turniru u Monte Carlu pokazala svoju novu kratku frizuru. Preporođena Charlene bila je izrazito dobro raspoložena, a dječački izgled osvježio ju je i udaljio od modne klasike kojoj europske princeze često pribjegavaju.

Frizura se svidjela i princu Albertu koji je izjavio kako voli svoju suprugu u bilo kojem izdanju, a najljepša mu je bez šminke, s repićem i u ležernoj odjeći.

U intervjuu za Vogue Charlene je priznala da s godinama ima sve više samopouzdanja što će se odraziti i na njen izgled koji će postati mnogo odvažniji.

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:57 24.04.2012.

Meni se čini da je Monako kneževina, na čelu s knezom. Žena kneza bi mogla biti kneginja. Žena vojvode je vojvotkinja, žena grofa je grofica, baruna barunica i tako redom. Odakle princeza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije