Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevske bebe

Princeza Charlene i princ Albert dobili bliznace

Princ Albert II. (1)
Foto: Pixsell
1/6
10.12.2014.
u 22:13

Princeza Charlene je postala majka po prvi put, dok princ Albert II. ima još dvoje djece iz prijašnjih veza

Princeza od Monaka i princ Albert II. postali su roditelji blizanaca. Princeza je rodila carskim rezom te tako dobila sina i kćer.

Postala je majka po prvi put, dok princ Albert II. ima još dvoje djece iz prijašnjih veza. Dječak je dobio ime Jacques i bit će nasljednik trona, dok se djevojčica zove Gabriella i neće s bratom dijeliti prijestolje. O tituli curice tek se treba odlučiti, a dječak će dobiti titulu markiza.

Palača još uvijek nije potvrdila vijest, no kada bude službena, kraljevska vojska pozdravit će ih sa 42 pucnja topa. Princeza Charlene i princ Albert vjenčali su se 2011. godine u kneževskoj palači.

>>Princeza dječačke frizure konačno je trudna!

>>Princeza Charlene od Monaca depresivna jer ne može zatrudnjeti

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
23:09 10.12.2014.

znači princ ima 100% učinak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije