Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroj

Princ William u jednoj noći od smrti spasio dva pomorca i ženu!

'Prince William during a photocall at their military helicopter training course base at RAF Shawbury, Shrewsbury. Both Princes William and Harry are currently based at the home of the Defence Helicopt
'Doug PetersPress Association/Pix'
28.11.2011.
u 19:30

Od smrti je spasio dvojicu ruskih pomoraca čiji je teretni brod potonuo u Irskom moru blizu sjeverne obale Walesa

Princ William je heroj. U nedjelju je od smrti spasio dvojicu ruskih pomoraca čiji je teretni brod potonuo u Irskom moru blizu sjeverne obale Walesa. William, koji služi u kraljevskoj zračnoj floti, bio je kopilot četveročlanog tima koji je krenuo u akciju čim je u svojoj bazi u Angleseyju u dva u noći primio poziv upomoć. Brod je nastradao u nevremenu koje je prouzrokovalo goleme valove, a uvjeti za letenje također su bili iznimno opasni.

No, princ i njegovi kolege ustrajali su na nastavku akcije koja je trajala nekoliko sati. U moru su uočili i spasili dvojicu pomoraca koji su lakše ozlijeđeni pa su poslije povratka u bazu prebačeni u bolnicu. Za još se petoricom nestalih članova posade traga, a u moru je pronađeno i beživotno tijelo šestog člana. Bilo je to drugo prinčevo spašavanje tijekom te noćne smjene. Prije toga pomogao je ženi koja je doživjela hipotermiju plivajući u zaljevu Trearddur. 

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
20:07 28.11.2011.

kako ih je spasio kao kopilot u heliću dajte novinari --nije on rambo

DO
DoktorAmer
21:48 28.11.2011.

Cinjenica je da su ga poslali na vrlo tezak zadatak, i da su on i drugi u posadi obavili dobar posao. Zasto se ismijavati iz toga? Tetec, u tom tvom portugiscu ima previse direktora i metanola, pazi malo, jos malo pa se bus tolko sfrfljal da ni sam sebe ne bus razmel, [kao ni mi ostali]

ST
Stojimir
20:01 28.11.2011.

Uuuu ... pa ovaj princ je jači i od Ramba-Conana-Čak Norrisa i Supermana zajedno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije