Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje ratnih veterana

Princ Harry otvorio Igre nepobjedivih, stigla i Michelle Obama

igre nepobjedivih
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
09.05.2016.
u 10:57

Na petodnevnom turniru sudjeluje oko 500 sportaša iz 14 zemalja, a natječu se u atletici, biciklizmu, tenisu i košarci

Britanski princ Harry otvorio je u nedjelju u Orlandu Igre nepobjedivih, sportsko natjecanje ratnih veterana s invaliditetom koji dolaze iz raznih zemalja širom svijeta.

Na petodnevnom turniru sudjeluje oko 500 sportaša iz 14 zemalja, a natječu se u atletici, biciklizmu, tenisu i košarci. To je drugi turnir nakon onog održanog u Londonu 2014.

Tisuće ljudi sudjelovale su na svečanosti otvaranja, među njima američka prva dama Michelle Obama koja se jako zalaže za promidžbu igara, potom bivši predsjednik George W. Bush te hollywoodska zvijezda Morgan Freeman.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Princ Harry, koji je u dva navrata služio u Afganistanu, odao je počast sportašima čije je sudjelovanje na igrama, kako je rekao, "izvor inspiracije za sve nas".

>>Princ Harry posjetio žrtve potresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije