Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplicirano

Princ Harry opet je u vezi s Cressidom Bonas, pozvao ju je na svoj rođendanski tulum

Britain's Prince Harry walks at Goodwood Aerodrome in West Sussex, England September 15, 2015. REUTERS/Kirsty Wigglesworth/Pool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
18.09.2015.
u 17:08

Razišli su se jer je Cressida htjela vrijeme posvetiti karijeri modela i nije imala vremena za princa, sada su ljubavi dali drugu šansu

Njegove rođendanske zabave dosad su bile poznate kao razuzdani tulumi s rijekama alkohola, no takve zabave, čini se, sada su prošlost za princa Harryja. Svoj 31. rođendan proveo je u jednoj pivnici u društvu nekoliko bliskih prijatelja i bivše djevojke, glumice i modela Cresside Bonas.

Cressidin dolazak na Harryjev rođendan britanski su mediji protumačili kao obnovu njihove ljubavne veze.

Naime, prije samo nekoliko dana Cressida je prekinula s dečkom Edwardom Holcroftom i utjehu je odmah potražila kod princa s kojim se razišla prije dvije godine. Njeni prijatelji kažu da se s princom viđala i tijekom veze s Holcroftom jer je s Harryjem ostala u prijateljskim odnosima.

– Ne iznenađuje nas što su Harry i Cressida ponovno zajedno. No bojim se da neće dugo opstati jer vezu su prekinuli zbog Cressidine zauzetosti i želje da postane svjetski uspješan model. S obzirom na to da je sada potpisala ugovor za modnu kuću Burberry, dobila ulogu u filmu i karijera joj je u uzletu, sumnjam da će imati vremena za ljubav s Harryjem – izjavio je za Daily Mail Harryjev prijatelj.

Iz Kensingtonske palače odbili su komentirati je li par ponovno u vezi, samo su potvrdili da je Cressida bila jedna od uzvanica na prinčevoj rođendanskoj proslavi u Chelseaju.

Foto: Promo foto

>>Princ Harry vraća se staroj ljubavi? I dalje voli tvrdoglavu Afrikanku

>>Princ Harry i Chelsy Davy opet u ljubavnom zagrljaju?

Komentara 1

RI
rikavac
00:06 19.09.2015.

jako mi je bitna ova informacija sad mogu se lijepo po kakat i zaspat. Zaboli me ona stvar za njega i za njegovu familiju koje su stetocine u engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije