Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz dućana

Princ Harry i Cressida Bonas jeli večeru za 20 funti

princ Harry
16.02.2014.
u 18:19

Britanski mediji raspisali su se o tome da je djevojka princa Harryja viđena kako kupuje jeftinu večeru na Dan zaljubljenih...

Britanski mediji raspisali su se o tome da je djevojka princa Harryja viđena kako kupuje jeftinu večeru na Dan zaljubljenih. Zgodna Cressida Bonas otišla je kod dečjka u Kensingtonsku palaču, a prije tog je u dućanu kupila jelo s menija 'Večera za dvoje', a platila ga je 20 funti, prenosi Daily Mail.

Harry i Cressida često se mogu vidjeti kako jedu hranu koja je jeftina za njihove novčane prilike. Naime, u Londonu se često goste hamburgerima.

Foto: Simon Jones/News Syndication/PIXSELL

>>Ljubavna drama princa Harryja: Otac mu naredio da ostavi djevojku

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
18:35 16.02.2014.

navodno se i podrignuo poslije :)))

JU
JureFr
18:48 16.02.2014.

Ljudi su skromni nisu ko nas Jovo Audi A6

LI
liliZG
10:43 17.02.2014.

a onda su se podrignuli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije