Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kateina rođakinja

'Princ Charles je šljam, a princu Harryju ne bih dala da me takne'

charles
Pixsell
06.02.2013.
u 20:00

Razuzdana Britanka tek je 2011. otkrila da je rođakinja vojvotkinje od Cambridgea i danas to iskorištava. Na naslovnici spomenutih novina osvanula je polunaga, a osim oblinama izaziva i riječima pa ne štedi kraljevsku obitelj.

– Oduvijek sam se ugodno osjećala naga i neću prestati biti plesačica zbog veza s kraljevskom obitelji. Uvjerena sam da je princ Charles učinio puno dobrog za narod. S druge strane, njegova je povlastica da si sam bira žene. Neki su muškarci u tome loši, ne možete modelirati šljam – rekla je u intervjuu za magazin Loaded burleskna plesačica Katrina Darling.

Razuzdana Britanka tek je 2011. otkrila da je rođakinja Kate Middleton ili vojvotkinje od Cambridgea i danas to iskorištava. Na naslovnici spomenutih novina osvanula je polunaga, a osim oblinama izaziva i riječima pa ne štedi kraljevsku obitelj i priča ono što ostalima nije dopušteno ili se ne usude izgovoriti. Tako u intervjuu nije stala na Charlesu, počastila je i princa Harryja za kojeg kaže:

– Narančasti Harry nije mi nimalo privlačan, ne bih mu dala ni da me takne.

Cijeni samo Kate, prije svega zbog nedavno objavljenih fotografija u toplesu pa kaže:

– Ne smije je se kritizirati jer se na odmoru dobro osjećala u svojoj koži.

Komentara 8

AI
aids
21:06 06.02.2013.

ja mislim da je "titula" komandir-šamil jača od engleskih ....

BA
Bandit
12:19 07.02.2013.

Hehehhe svaka joj cast jedina koja je imala petlje da javno kaze sto misli heheh ma kakvi,princevi,vitezovi i kraljevi to je truli engleski sljam koji samo zivi na grbaci naroda hehehheh ,pa ne zivimo u doba inkvizicije heheehh....izicije heheehh....

Avatar Slavonija87
Slavonija87
20:38 06.02.2013.

Koga briga što ona misli. Kaže "Cijeni samo Kate, prije svega zbog nedavno objavljenih fotografija u toplessu". ako su to njezini kriteriji zbog čega treba nekog cijeniti onda ne zaslužuje ni sekunde medijske pozornosti. Bahatost neukih masa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije