Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javni poziv

Prijavite djelatnike i emisije za Večernjakovu ružu!

12.11.2013.
u 12:33

Večernjakova ruža tradicionalni je izbor, jedini u Hrvatskoj, u kojem se u šest kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te najbolje televizijske i radijske produkcije.

Večernjakova ruža tradicionalni je izbor, jedini u Hrvatskoj, u kojem se u šest kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te najbolje televizijske i radijske produkcije. Riječ je o osobama koje su se svojim radom i ostvarenjem istaknule na medijskoj sceni te o najboljim TV ili radijskim emisijama iz svih područja, od politike do sporta.

Dodjeljuje se ukupno šest nagrada (u svakoj kategoriji jedna) za ostvarenja od 1. siječnja do 15. prosinca 2013. godine na području RH. Za svaku navedenu kategoriju, uz obrazloženje, video ili audiosnimku, sve TV i diskografske kuće te radijske postaje mogu poslati najviše tri prijedloga.

Kategorije su:

1. TV OSOBA GODINE
Za izbor TV osobe godine mjerila su kvaliteta, popularnost, gledanost... a tko je svojim radom obilježio 2013. godinu odlučit ćete vi...
2. RADIJSKA VODITELJICA / VODITELJ GODINE
Zbog njihova glasa ostajemo vjerni njihovim radiopostajama. Ali iza toga glasa stoje znanje, obrazovanje, mentalna brzina, komunikativnost... Tko je od radijskih voditelja bio najbolji u 2013.?
3. TV GLUMAČKO OSTVARENJE GODINE
Koji nas je glumac / glumica svojom ulogom na malim ekranima zadivio u 2013.? Koji se to glumac / glumica u 2013. upisao na listu televizijskih glumačkih legendi poput Karla Bulića kao doktora Luigija, Zdravke Krstulović kao Madame Violete ili Martina Sagnera kao Dudeka.
4. TV ili RADIJSKA EMISIJA
To su emisije o kojima se priča godinama, o kojima se predaje u novinarskim školama... Tražimo najbolje radijske ili televizijske emisije u 2013. godini, ali isključivo domaće produkcije. Na natječaj se imaju pravo javiti sve radijske i televizijske kuće koje emitiraju na području RH.
5. GLAZBENIK GODINE
Pjevačica / pjevač / grupa, koji su u 2013. godini objavili novi nosač zvuka ili imali zapaženu koncertnu turneju.
6. NOVO LICE GODINE
Nova zvijezda na hrvatskom glazbeno / radijsko / televizijsko / glumačkom nebu!

Tko su ljudi koji su u 2013. zakoračili na put medijske slave i uspjeha?

Odluku o nominacijama donosi žiri, a ukupno je pet nominiranih u svakoj kategoriji. Odluka se smatra donesenom ako je za nju glasovala većina članova žirija. Žiri ima pravo u okviru svih zadanih kategorija po svom izboru nominirati osobu ili emisiju koja nije prijavljena. Konačnu odluku o dobitnicima donose čitatelji Večernjeg lista putem kupona, telefonskih poziva i SMS-ova. U konkurenciji za nagrade mogu biti sve osobe / emisije za koje njihove kuće procijene da su obilježile 2013. godinu na području RH. Rok za prijavu je 15. prosinca 2013. godine. Odluku o nominiranima članovi žirija donose i objavljuju najkasnije do 10. siječnja 2014. godine. Dobitnici će biti objavljeni 21. ožujka 2014. godine.

Prijave dostaviti na adresu: Večernji list, Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb, s naznakom „Prijava na javni poziv – Večernjakova ruža“.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:20 12.11.2013.

Evo, da ne budem baš ono neskroman, prijavljujem samog sebe....eto....

BR
brodludjaka
22:12 12.11.2013.

Na našim tv ekranima više ne postoje osobe koje imaju bilo kakvu karizmu, prepoznatljivost , osobnost, bilo što što bih učinilo posebnima. Prosječne ili loše televizije, isto takvi voditelji i tv lica....

KR
kreont
07:59 14.12.2013.

Ja bi prvu ružu dodjelio gospodinu Nadanu i gospodinu Sanaderu te i gosp Milanoviću jer redovito ispunjavaju medijski prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije