Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nježnosti na klupici

Prigovarala mu zbog novca, no njihova ljubav i dalje je jaka

sarkozy
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
24.03.2014.
u 14:30

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i Carla Bruni na klupici u pariškom parku pokazali su koliko su i dalje bliski

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i Carla Bruni, nakon što su u nedjelju obavili svoju građansku dužnost glasujući na lokalnim izborima u Parizu, na obližnjoj klupici u parku pokazali su koliko su bliski.

Iako su nedavno u javnost dospjele snimke na kojima Bruni Sarkozyju prigovara zbog visine predsjedničke plaće, sudeći po fotografijama njihova ljubav i dalje je jaka.

Par je izgledao sretno i opušteno, dok su sa smiješkom razgovarali i držali se za ruke.

Upoznali su se 2007. godine na privatnoj večeri, a nakon kratke romanse, u veljači 2008. godine uplovili su u bračnu luku. Prije tri godine dobili su kćer Giuliju.

>>'Mislila sam da se udajem za čovjeka koji ima novca'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 4

Avatar džonson
džonson
16:38 24.03.2014.

fora je vidjeti tako poznat par, ne baš ni u prvoj mladosti, kako sjede na klupi i smiju se i drže se za ruke. naši pozeri samo se kokoše na nekim špicama očajnički pokušavajući privući neki objektiv fotoaparata i sutradan ugledati nekoliko riječi o tome jesu li pogodili modnu kombinaciju za taj dan. a vidi ove ljude: i dalje su jedan od najpoznatijih svjetskih bračnih parova, a sjeli su na klupu u gradu i neobavezno razgovaraju. baš sam zadovoljan.

M3
Miške 3
18:19 25.03.2014.

Na prvi pogleda sam pomislio da je to Milan Bandič

Avatar noemy-no
noemy-no
15:20 24.03.2014.

Sarko je napunio dzepove u Libiji, sad je Carlina zadovoljna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije