Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK S NBC-a

Preuzima li Fox TV 'Zovem se Earl'?

02.04.2009.
u 15:42

Kad je Greg Garcia svojedobno napisao scenarij za prvu epizodu serije "Zovem se Earl", na televiziji Fox nisu bili zainteresirani, ali su na NBC-u bili voljni pokušati, pod uvjetom da Garcia angažira odgovarajuću glumačku postavu. Kako je scenarist nakon nekoliko uzaludnih pokušaja ipak nagovorio Jasona Leeja da prihvati glavnu ulogu ništkoristi koja pokušava ispraviti greške iz svog života, serija se počela snimati i postigla je iznimnu gledanost.

No, ta iznimna gledanost trajala je prve dvije sezone, već u trećoj je opala, a u četvrtoj i dalje šepa, te NBC nije više spreman plaćati 20th Century Foxu tolike novce za proizvodnju ne baš jeftine serije. A Kevin Reilly, koji je bio na NBC-u i odobrio tu seriju, sad radi za TV Fox i možda bi htio Foxovu dosta mršavu ponudu komičnih serija obogatiti tako što će uzeti "Zovem se Earl", kad ga već NBC više neće.

Naime, 20th Century Foxu treba još koja sezona jer tako seriju mogu unosnije prodavati za "sindikaciju", tj. reprize na manjim kablovskim mrežama, pa bi im se moglo isplatiti da emitiranje nastave na vlastitom kanalu. A kad čuju da je Fox zainteresiran, možda se i na NBC-u – koji također nema neku jaku ponudu polusatnih "sitcomova" – predomisle...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije