Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLINA RISTOVIĆ POKAZALA KĆERKU

Preslatka Una Sofia raznježila sve prijatelje

nikolina Ristović
Foto: Instagram
1/4
20.10.2016.
u 15:30

- Una je preslatka, sliči na mamu - samo je jedan od mnogobrojnih komentara na video male Une Sofije, koja je pozorno pratili crtić,

Voditeljica Nikolina Ristović često na Instagramu dijeli fotografije svojih kćerki - 19-godišnje Hane i jednogodišnje Une Sofie.  Jučer je objavila i video na kojem mala Una Sofia gleda crtić na engleskom. Preslatka Una oduševila je sve Nikolinine pratitelje na Instagramu, a video je u kratkom vremenu skupio više od 10 tisuća likeova.

Lijepa na mamu

- Una je preslatka, sliči na mamu - samo je jedan od mnogobrojnih komentara na video male Une Sofije, koja je pozorno pratili crtić, dok su se oko nje igrali Nikolinini psi. Inače, Una Sofija je prvo dijete Nikoline i Vidoja Ristovića, a stariju kćer Hanu dobila je u vezi s novinarom Markom Cigojem.

 

 

 

Girls only club....❤️

A video posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije