Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM DRUGI IZGLED

Prepoznajete li ovog poznatog Hrvata? Objavio je svoju televizijsku iskaznicu s kraja 80-tih: 'Šef tehnike je bio Zuhra!'

Foto: Instagram
1/12
03.10.2022.
u 12:30

Pratitelji nisu mogli ne primijetiti njegovu frizuru koja je, s obzirom na imidž koji ima danas, potpuno drugačija.

Jedan od naših najpoznatijih glumaca Rene Bitorajac (50) često se na Instagramu prisjeti mlađih dana, školskih dana, prvih uloga, i sl., a i ovaj je put uspio potpuno iznenaditi pratitelje. 

Glumac je objavio fotografiju iskaznice OTV-a, prve komercijalne televizije u Hrvatskoj, u kojoj je on radio kao tehničar. 

- Ovo je jedan od prvih tehničara na OTV-u s kraja 80-tih. Šef tehnike tada je bio Zlatan Zuhrić Zuhra. MTV kao privilegija, plaćena satnica uz srednju školu i super ljudi. ENG ekipa pa ja kao tonac, rasvjetljivač, ma nije bilo u pitanju…Vrijeme za vratit se! - napisao je Bitorajac pored fotografije svoje iskaznice. 

Pratitelji nisu mogli ne primijetiti njegovu frizuru koja je, s obzirom na imidž koji ima danas, potpuno drugačija.

"Isti si, samo nemaš bujnu kosu", "Frizura - dođi mi na čaj!", "Krpa", "Ronaldo", "Kakva zurka", "Kao mladi Richard Gere...", pisali su mu pod fotografijom.

Renea trenutno gledamo u HRT-ovoj seriji "Metropolitanci", a radi se o dramskoj obiteljskoj seriji gorko-slatkih tonova i nenametljivog humora, u čijoj su široj društvenoj pozadini obnove nakon potresa i pandemije. U seriji ključaju različitosti i kuhaju se sukobi, a ponajviše onaj između stomatologa Petra, kojeg glumi Bitorajac, a koji u naselju pokušava održati mir i slogu, i vlasnika lokalnog restorana Pavića, kojeg glumi Dejan Aćimović.

Ovo je serija o malim, običnim ljudima koje prvo pogodi epidemija pa onda potres, što je definitivno nešto s čim će se publika odmah poistovjetiti.

– Ovaj scenarij itekako mi je privukao pozornost. U početku sam ga otežano pratio s obzirom na broj likova, ali kad sam ih pohvatao, postalo mi je jako zanimljivo i tjeralo me na još. Sad sve ono s papira putem objektiva prenosimo na memorijske kartice i ljudi će to uskoro moći vidjeti – priznao nam je Rene kad je krenulo snimanje serije. 

VIDEO>>Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Ključne riječi

Komentara 7

PI
Pilatus
15:03 03.10.2022.

je li to onaj partizanski unuk???

OL
olujasviholuja2
13:16 03.10.2022.

Bolje bi bilo da ste napisali, da li prepoznajete ovog jugoslovena?

Avatar Tombstone
Tombstone
17:13 03.10.2022.

Nije promijenio frizuru nego je ocelavio. I to jako rano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije