Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN ABRAMOVIĆ

Prepoznajete li ga? Pobjednik 'Života na vagi' proslavio rođendan i potpuno promijenio imidž

Alen Abramović
Foto: RTL
1/7
18.10.2021.
u 19:10

- Danas sam napunio 49 godina. Osjećam se i izgledam dobro. Mislim da nikad nisam bio sretniji. Možda sam bio bezbrižniji, ali ne i sretniji. Zašto? Zato jer ne tražim sreću negdje okolo jer znam da najviše šanse da budem sretan je ako se takav ujutro i probudim... sretan! - napisao je Alen

Alen Abramović, pobjednik treće sezona showa "Život na vagi", danas slavi 49. rođendan. Tom je prilikom objavio dirljivu poruku na društvenim mrežama, gdje je otkrio svoj recept za sreću. 

- Danas sam napunio 49 godina. Osjećam se i izgledam dobro. Mislim da nikad nisam bio sretniji. Možda sam bio bezbrižniji, ali ne i sretniji. Zašto? Zato jer ne tražim sreću negdje okolo jer znam da najviše šanse da budem sretan je ako se takav ujutro i probudim... sretan! Sretan što sam tu, što imam neke cool ljude oko sebe, što sam prošao pakao pretilosti i izašao iz njega promijenjen s drugačijim mentalnim sklopom i što sada svoje znanje dijelim s drugima koji imaju takav problem... Ova godina mi je bila jako izazovna, pogotovo zdravstveno.. Nakon što sam prebolio gadan oblik korone (puj, puj ne ponovilo se) imam samo jednu želju za rođendan... Samo dobro zdravlje, sve ostalo mogu... Hvala svima na lijepim željama... Cheers! - napisao je Alen i dobio brojne komplimente za svoj izgled. 

Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LE
Lezerni
00:40 19.10.2021.

Sve do pred kraj clanka sam mislio da je ovo normalan clanak, kad ono ipak covid propaganda.

Avatar acivij
acivij
20:01 18.10.2021.

Sretan ročkaš i svaka čast na ustrajnosti i pozitivnom razmišljanju 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije