Naslovnica Showbiz TV

Preplašeni Brendon morao bježati od uspaljenica Marijane i Soraje

Brendon je uspio izdržati nekoliko minuta u toj situaciji, s Marijaninom rukom na njegovim grudima, a onda se ustao i počeo bježati iz sobe.
04. svibnja 2011. u 19:17 17 komentara 7 prikaza
soraja
Foto: Emotion

Nakon burne večeri tijekom koje se Marijana nabacivala gotovo svim muškarcima u kući, nezasitna Šibenčanka sa zavođenjem je nastavila i jutro poslije.

Pridružila joj se Soraja, a dvije su zavodnice bacile oko na Brendona, kojemu udvaranje dviju sustanarki nije baš godilo. Legle su pored njega i mazile jedna drugoj ruku preko njega. Brendonu to nije odgovaralo pa je ustao, a one su ostale u krevetu i prekrile se pokrivačem preko glave simulirajući da ispod njega rade nešto.

Zatim su se prebacile u njegov krevet, a Brendon je uspio izdržati nekoliko minuta u toj situaciji, s Marijaninom rukom na njegovim grudima, a onda se ustao i počeo bježati iz sobe.

Pošto je i Bojana imala sličnih "problema" s Vladimirom, rekla je Horvatu da su novi stanari na tajnom zadatku i da se nitko od starih stanara ne smije ljubiti s njima. Marijana i Bojana izašle su u dvorište i zaključile da Vladimir sigurno ima zadatak. Nikako drugačije nisu mogle objasniti njegovu naklonjenost Bojani.

Vladimir je otišao na Bojaninu stranu kreveta, neprestano je dozivajući. Htio je da ona samo spava pored njega uvjeravajući je da ne želi ništa više od toga. Bojana je kratko razmišljala i shvatila da to nije pametno.

 

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Mamlaz:

    Koje d*******... znam da u Hrvatskoj zakon štiti majku, ali trebao bi postojati i zakon koji štiti djecu od takvih majki. A ova Soraja bi sa tim sisama i r******** zubima solidno mogla proći za neku (pre)jeftinu k*****.

  • meri_22:

    Haaallooo,samo se zezala,ne mogu vjerovati da ovako glupi novinari postoje!!!!

  • retrovizor:

    o Bože,pa fakat je dokazano da su tu svi kompleksaši bez karaktera,čast izuzetcima a to je Horvat!!!