Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Prepala sam se kad sam prošla pored kombija u pauzi i vidjela svoj odraz u staklu

TLZP
Foto: Nova TV
1/10
11.11.2014.
u 11:46

Zbog uvjerljivih maski kandidati sami sebe ne prepoznaju

Jeste li proteklu nedjelju proveli pred malim ekranom?

Ako jeste, velika je vjerojatnost da ste vrijeme do novog radnog tjedna kratili gledajući impresivne transformacije kojima nas već šesti vikend zaredom zabavljaju zvijezde okupljene u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato. Najgledanija je to zabavna emisija od 2007. godine, čiju je šestu emisiju pogledalo 1,095.167 gledatelja.

Prepala se svog odraza

– Sama činjenica da svake nedjelje možeš vidjeti koliko će savršeno Mario Petreković nekoga utjeloviti dovoljna je da objasni ove podatke – komentirala je komičarka Andrea Andrassy uspjeh emisije dodajući i da je ljudima zabavno gledati kako se s pjevanjem bore oni koji dosad u ruku nisu ni primili mikrofon te čekati da vide kako se tko transformirao.

– Gledatelje zanima kako će nas urediti – nastavlja Andrassy koju smo proteklog vikenda gledali kako od zgodne dugonoge crnke postaje Senna M. – Možda nisam bila najprivlačniji muškarac na svijetu, ali imala sam karakter – rekla je kroz smijeh priznajući da ju je transformacija čak i prestrašila.

Foto: Nova TV, RTL

– Prepala sam se kad sam prošla pored kombija u pauzi i vidjela svoj odraz u staklu.

Lagani strah osjeća i uoči sljedeće emisije u kojoj ćemo ju gledati kako postaje kraljica estrade Severina.

– To mi je dosad najveći vokalni izazov jer Severina ima neobičan vokalni izričaj i teško mi je pogoditi boju njezina glasa – priznala je komičarka kojoj je najveći uspjeh, ističe, to što je uspjela pjevati i plesati istovremeno.

Mario je izvanzemaljac

Favorita u showu nema, ali za Marija Petrekovića kaže da je "izvanzemaljac". Istim ga je riječima opisala i Vanda Winter dodajući kako svi od srca navijaju jedni za druge i pomažu si savjetima.

– Svaki je nastup i rezultat rada svih kolega, uskačemo si, svi su nesebični i to je jedan od razloga za uspjeh emisije. Koliko god da smo si konkurencija, toliko nam je svima zapravo više stalo da napravimo dobar show nego da pobijedimo. Djevojke ističu i kako su komentari okoline izrazito pozitivni.

Foto: Nova TV, RTL

Andreu je posebno raznježio crtež koji joj je poklonio 6-godišnji dječak, a Vanda pamti kako su je teta na blagajni supermarketa i bakica koja je stajala iza nje u redu zamolile da im otpjeva koji song kad su je prepoznale.

>>Zvijezda emisije Tvoje lice zvuči poznato: Moj imaginarni dečko jako je tolerantan

>>Tajna uspjeha emisije koja je pred ekrane vratila generacije koje su televiziju otpisale

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:29 11.11.2014.

Samo pjevaj bez sluha i zavijaj kao vuk na mjesec, i pogoditi ćeš Severinino pjevanje.

Avatar Hulk001
Hulk001
11:54 11.11.2014.

Koje idiotarije!

Avatar abraham73
abraham73
12:42 11.11.2014.

eto usao je zapadni satanizam na velika vrata i u hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije