Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIODRAG RADOVANOVIĆ

Preminuo Šicer iz 'Salaša u Malom Ritu'

Miodrag Radovanović
Foto: screenshot
1/2
15.01.2019.
u 14:23

Iza Radovanovića su čak 154 uloge, a među njima i film "Balkan Express" te serija "Vratiće se rode". No svima je u sjećanju kao šef policije Šicer.

Glumac Miodrag Radovanović Mrgud, najpoznatiji po ulozi Šicera u seriji "Salaš u Malom Ritu", preminuo je u Beogradu u 90. godini, poslije kraće bolesti, objavili su iz Udruženja dramskih umjetnosti Srbije. 

Iza Radovanovića su čak 154 uloge, a među njima i film "Balkan Express" te serija "Vratiće se rode". No svima je u sjećanju kao šef policije Šicer, a posebno se pamti njegova replika: "Došao sam da saznam 'ko je zapalio žito."

Komentara 13

NA
Nale50
14:46 15.01.2019.

.....ulogu Šicera je odradio fantastično!!!...pokoj mu duši...

DU
Deleted user
15:38 15.01.2019.

RIP Šicer, uvijek se rado sjetim filmova iz djetinjstva. Uff, baš mu je loše sjelo kad su klinci Švabama zapalili žito 🙂!

DU
Deleted user
19:09 15.01.2019.

Šicer legenda.Počivao u miru Božjem !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije