Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA KRNETIĆ

Preminuo osnivač i voditelj Atomic Dance Factoryja

Saša Krnetić
Foto: Davor Pukavec/PIXSELL
1/4
20.07.2018.
u 16:27

Skupinu Atomic Dance Factory šira je javnost upoznala 2009. kada su zapaženim nastupima ušli u finale Supertalenta. Zapanjujuće koreografije bile su upravo Sašino djelo, a nakon te 2009. u njegovu plesnu skupinu učlanilo se puno djece i mladih koji su ostvarivali velike uspjehe na brojnim natjecanjima u inozemstvu.

Mnogobrojni glazbenici, glumci, prijatelji i poštovatelji danas se na društvenim mrežama opraštaju od Saše Krnetića, osnivača i voditelja plesne grupe Atomic Dance Factory, koji je jutros preminuo nakon što se nekoliko dana borio za život poslije pada u kojem je zadobio ozljede glave.

Saša Krnetić rođen je 26. kolovoza 1983. godine u Zagrebu. Tijekom osnovnog školovanja počinje se baviti plesom, a kao primarne plesne stilove odabire break dance i hip hop.

Od 1995. godine plesno znanje stječe u plesnim klubovima Liberdance i Megablast., a 1998. godine kreće u profesionalne vode i započinje vlastite projekte. Tijekom godina razvija suradnju sa brojnim plesačima, plesnim koreografima i estradnim zvijezdama, te stječe iskustvo na brojnim javnim nastupima, te domaćim i međunarodnim natjecanjima.

 

Kao mladi koreograf 2000. godine dobiva priliku da pod nadzorom stručnih voditelja počne raditi sa dječjim uzrastima u sklopu VPS Radost gdje sa godinama stječe vrijedno voditeljsko iskustvo te usvaja znanje plesne pedagogije kroz rad sa svim dobnim uzrastima.

Tijekom 2003. godine postaje glavni voditelj i koreograf u Atomic Dance Factoryju. Kao plesač i koreograf u plesnim stilovima break-dance i hip hop, od 2004. godine djeluje pod umjetničkim imenom Super Salee.

Podsjetimo, skupinu Atomic Dance Factory šira je javnost upoznala 2009. kada su zapaženim nastupima ušli u finale Supertalenta. Zapanjujuće koreografije bile su upravo Sašino djelo, a nakon te 2009. u njegovu plesnu skupinu učlanilo se puno djece i mladih koji su ostvarivali velike uspjehe na brojnim natjecanjima u inozemstvu. Iza Saše ostaje supruga Petra za koju se oženio prije samo mjesec dana. 

Saša Krnetić
1/35

Komentara 2

AS
Aska2507
18:50 20.07.2018.

Saša hvala ti na svemu što si radio i napravio sa svima koje si trenirao te za njih imao puno razumjevanja i onda kad su svi digli ruke od njih Ti si uspio pokazat im pravi put i zadržati ih na tom putu a od njih si dobio ono što samo rijetki mogu a to je ponos u njihovim srcima što mogu bit dio tvog tima. Još jednom velika ti hvala na svemu.

DA
Darchi2612
17:11 20.07.2018.

RIP ne mogu vjerovat, čovjek se oženio prije mjesec dana, sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije