Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminuo glumac iz serije 'The Office'. Imao je samo 50 godina

Foto: Youtube Screenshot
1/5
21.02.2024.
u 11:21

Vijest o smrti potvrdio je njegov menadžment. - S velikom tugom javljamo da je preminuo naš voljeni genij komedije Ewen MacIntosh. Njegova obitelj zahvaljuje svima koji su ga podržavali.

U 51. godini preminuo je glumac Ewen MacIntosh. Ewen je bio najpoznatiji po ulozi Keitha Bishopa u britanskoj, originalnoj verziji serije 'The Office'. Vijest o smrti potvrdio je njegov menadžment. - S velikom tugom javljamo da je preminuo naš voljeni genij komedije Ewen MacIntosh. Njegova obitelj zahvaljuje svima koji su ga podržavali.

Od Ewena se oprostio i kreator serije Ricky Gervais na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru. 

- Jako tužne vijesti. Jako smiješan i drag Ewen MacIntosh, poznat kao 'Big Keith' iz The Officea je preminuo. Apsolutan original. RIP - napisao je. 

MacIntosh je objavio fotografiju iz bolnice 2022. godine, te je tada napisao da su vremena loša. Glumac je u seriji 2001. godine igrao računovođu koji je volio jesti škotska jaja. Ostao je jedan od omiljenih likova i do 2003. godine kada je prikazana posljednja epizoda. 

VIDEO Mama Aleksandre Prijović: 'Kad su mi je dali u ruke, rekla sam rodila sam svoju zvijezdu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LittleTut
LittleTut
17:26 21.02.2024.

Čovjek je imao 200 kila, valjda je mislio neće njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije