Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo Dan Divjak, klavijaturist grupe Kojoti

Dan Divjak
Foto: Facebook
08.09.2017.
u 11:11

Kako je na Facebook profilu potvrdila Danova majka, mladi je klavijaturist izvršio samoubojstvo nakon što se dugo borio s depresijom

Tužna vijest jutros potresa hrvatsku rock scenu. Dan Divjak, klavijaturist grupa Kojoti i Majke preminuo je sinoć u Zagrebu. Divjak je bio najmlađi član novooformljenih Kojota, s kojima je odradio povratnički koncert u Boćarskom domu u Zagrebu, nakon čega su održali niz koncerata u zemlji i inozemstvu.

Kako je na Facebooku Kojota potvrdila Danova majka, Divjak je izvršio samoubojstvo, nakon što se borio s depresijom.

 

– Ma ne mogu ni izgovoriti što je bilo. Ovo ljeto prvo Kosta pa Sinke pa dvoje predivnih ljudi iz benda Buš i sad Dan. Ne mogu ja to više.  Uopće ne mogu objasniti koliko sam tužan. Čujem se s Bobom i toliko plaće da mi se srce slomilo – napisao je na svom profilu na Facebooku Davor Viduka, gitarist Kojota.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:46 08.09.2017.

Jedna od nuspojava heroina je da si stave uže oko vrata...osobno dvojicu poznam koji su to napravili...depresija/heroin...treba ukinuti lijecenja ovisnika...nicemu ne sluzi i samo klinike cicaju lovu od gradjana...

MA
marli
11:56 08.09.2017.

Ovo uzasno vrijeme ua zadnja 3 dana mnoge baca u tesku depresiju...Nije ni cudo da su Svedska i Finska prve po suicidima iako im je standard zivota vrhunski...Fuckas sve ako je vani ovo sranje kao iz depresivnih hororaca...

LI
lilijana
13:18 08.09.2017.

Na drugom portalu majka kaže da se liječio na Vrapču. Depresija i anksioznost su najbolnije bolesti koje čovijek može osjetiti, ali si samo sam im se može oduprijeti tj. uz razgovor i pomoć bližnjih. U današnje vrijeme medicina se previše ili isključivo oslanja na medikamente koji imaju užasne nuspojave koje često rezultiraju pogoršanjem depresije i samoubojstvom - nuspojave su česte za vrijeme "navikavanja" na tablete. Posebno na Vrapču kao da se lijekovi testiraju na pacijentima. Žalosno je što se alternativne metode tako slabo koriste i promoviraju, jer barem kod duševnih bolesti jedino jačanje duha može pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije