Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 64. GODINI

Preminuo Boris Komnenić, domaćim gledateljima najpoznatiji kao Guza iz 'Boljeg života'

Foto: Screenshot
1/4
07.03.2021.
u 10:35

Tijekom svoje dugogodišnje karijere igrao je u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore-dole“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Miris kiše na Balkanu“, „Žigosani u reketu“, „Sinđelići“, no kruna njegove karijere bila je uloga najstarijeg sina Popadićevih

Srpski glumac Boris Komnenić, domaćim gledateljima najpoznatiji po ulozi Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Kako piše Nova.rs, njegovo beživotno tijelo pronađeno je sinoć u stanu u naselju Novi Beograd.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere igrao je u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore-dole“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Miris kiše na Balkanu“, „Žigosani u reketu“, „Sinđelići“, no kruna njegove karijere bila je uloga najstarijeg sina Popadićevih koji na početku serije pokušava naći posao, a zatim se i oženi, te dobije vanbračnog sina s Kokom Stanković.

Zanimljivo je da je ta uloga bila namijenjena Žarku Lauševiću, no on ju je na kraju odbio jer je tada snimao film "Oficir s ružom".- Žarka su željeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se s njegovim obavezama, a on nije mogao raditi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan za ulogu odvjetnika i najstarijeg djeteta u obitelji. Boris je tek nakon Žarkove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rješenje - ispričao je jednom scenarist Siniša Pavić.

Boris Komnenić je rođen 29. ožujka 1957. u Puli. Poslije gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umjetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. 

S bivšom suprugom Rene imao je kći Nike, a ona im je podarila unuku Luciju. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
11:02 07.03.2021.

Boze mili , Vecenji, ode Guza...

DU
Deleted user
10:40 07.03.2021.

Tj, domaćim gledateljima mlađima od 40 godina taj je lik potpuno nepoznat

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:00 07.03.2021.

Ode Popadić,...nek mu je sa srećom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije