Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duga i teška borba

Preminula glumica Kathryn Joosten, zvijezda serije "Kućanice"

Kathryn Joosten
Pixsell
03.06.2012.
u 11:19

U seriji njen lik, gospođa McKluskey također umire od raka pluća a ta uloga joj je donijela i dva Grammyja.

Nakon duge borbe s rakom pluća u petak navečer je u 72. godini života preminula glumica Kathryn Joosten poznata po ulozi gospođe McKluskey u seriji \"Kućanice\".

Bolest joj je prvi put dijagnosticirana prije deset godina i tada se Kathryn othrvala zloćudnoj bolesti no liječnici su prije dvije godine ustanovili kako se rak vratio. U \"Kućanicama\" je njen lik simpatične umirovljenice, koja voli zabadati nos u tuđe poslove, također bolovala od raka pluća. Za ovu ulogu Joosten je

Kathryn je umrla u petak navečer, nakon mučne borbe s rakom pluća. Umrla je samo tri tjedna nakon emotivnog završetka treće sezone Desperate Housewives, gdje je njezin lik gospođe McKluskey bio jedan od najomiljenijih. U seriji je njezin lik također preminuo od raka pluća. Za ovu ulogu je dobila dva Grammyja.

Komentara 1

TA
tatacroata
15:39 03.06.2012.

Emmya NE Grammya! Nazad u školu i učit prepisivati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije