Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni Istrijani

Premijerno pogledajte novi spot Gustafa za pjesmu 'U mojoj glavi'!

gustafi
Foto: Promo foto
1/2
14.04.2016.
u 19:00

Pjesma "U mojoj glavi" je ozbiljan neo blues, koji se može slušati bilo gdje u svijetu. Žestoke akustične i električne gitare paraju glazbenom pozadinom, opisujući promjene u glavi, opisuje Edi Maružin

Legendarni Istrijani ne miruju - nakon najavnih singlova “Hiti se na mene”, "THC balun (Cumbia Istriana)" i "Za ljubav se ne moli",  te novog studijskog albuma "Maneštra", Gustafi sutra navečer nastupaju u zagrebačkoj "Tvornici kulture" te predstavljaju singl i videospot "U mojoj glavi".

Autor pjesme i frontmen Gustafa, Edi Maružin, o pjesmi kaže: „U mojoj glavi“ je ozbiljan neo blues, koji se može slušati bilo gdje u svijetu. Žestoke akustične i električne gitare paraju glazbenom pozadinom, opisujući promjene u glavi, kada sve brige i probleme zamjenjuje praznina i potpuno opuštanje (...u mojoj glavi sad je za sve lazno, u mojoj glavi sada je sve prazno). Zen Blues.".

Singl "U mojoj glavi" je snimljen u bendovskom studiju u Maružinima, snimio ga je Edi Maružin, glazbena produkcija je djelo dugogodišnjeg prijatelja benda i praktički člana, Edija Cukerića, miks je radio Tomaž Maras Mot u studiju RSL u Novom Mestu, za dizajn naslovnice je zaslužan Ang Maružin, a redatelj spota je John Kardum. Podsjetimo, sutra u zagrebačkoj "Tvornica kulture" Gustafi promoviraju album "Maneštra", a uz koncertnu premijeru pjesama s novog albuma, svirat će i presjek hitova svoje dugogodišnje, bogate karijere. Vrhunska glazba, pozitivna energija i zabava su zajamčeni!

Prije Gustafa će nastupiti pulska punk-rock grupa Saša 21, koju predvodi Sale Veruda, gitarist kultnih Kud Idijota. Koncert počinje točno u 21 h, a cijena ulaznice je 70 kuna.

Grupa Gustafi nastala je krajem 1980. godine u malom istarskom gradiću Vodnjanu, a u 35 godina uspješne karijere su objavili jedanaest studijskih albuma + LP, a snimili brojne hitove i odsvirali više od 2500 koncerta, na kojima su svojom energijom osvojili publiku gdje god su se pojavili - od Istre i cijele regije, preko većine europskih zemalja, sve do afričkih Zelenortskih otoka i dalekog Brazila.

>>Gustafi, Tomislav Goluban i Boško Petrović pjesmom dali podršku Ukrajini

Komentara 1

BE
beitsche
21:36 14.04.2016.

Optuzuce vas da ste ustase I fasisti jer pjesma pocinje sa U...u svakom slucaju bravo decki. Sretno I avanti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije