Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirana glazbenica

Premijerno pogledajte novi singl mlade Osječanke! Mia predstavlja singl 'Slobodna'

mia
Foto: Gojko Mitić
1/2
05.04.2016.
u 19:00

Nakon prve pjesme, koja je otkrila Mijine sjajne vokalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatične Osječanke koja se odlično snalazi u country prizvucima

Šest mjeseci nakon objavljivanja debitantske pjesme "Budi mi blizu" koja je ostvarila značajan air play i više od 100.000 pregleda na YouTubeu, izvrsna mlada pjevačica Mia predstavlja novi singl "Slobodna".

Nakon prve pjesme, koja je otkrila Mijine sjajne vokalne sposobnosti, nova pjesma donosi vedrinu, optimizam i razigranost simpatične Osječanke koja se odlično snalazi u country prizvucima koji je složio njezin autorski tim. Vjekoslav Dimter skladao je glazbu na tekst Damira Bačića koji je ujedno i izvršni producent pjesme, dok aranžman potpisuje Branimir Jovanovac kod kojeg je pjesma snimana, miksana i masterizirana.

Mijin glazbeni tim čine još i Danijel Peršić na bubnjevima i perkusijama, Dario Hleb na bas gitari, Drago Laban i Vjekoslav Dimter na akustičnim gitarama, Antun Stašić na violini, dok su Branimir Jovanovac, Franjo Sarić, Marko Mandić i Maja Batorek otpjevali prateće vokale. Spot za pjesmu "Slobodna" čiji je redatelj Boris Sekulić premijerno pogledajte na portalu vecernji.hr i CMC televiziji.

>>Mia sjaji u spotu 'Budi mi blizu'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:47 06.04.2016.

Slobodanka?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:51 06.04.2016.

na bubnjevima i "perkusijama"' vjerovali ili ne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije