Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Premijerno pogledajte navijačku pjesmu 'Hrvatski sine'!

hrvatski sine
Foto: Screenshot
1/9
PR
Autor
PR članak
02.06.2014.
u 21:00

Osim Nereda, novu pjesmu potpisuje i Ivan Dražić Gidra iz Connecta, a u spotu se pojavljuju mnogobrojni građani koji su se rado odazvali pozivu i sudjelovali u snimanju na NK Špansko.

Kao što je najavio, poznati reper Marko Lasić Nered napisao je novu navijačku pjesmu "Hrvatski sine" koja će zapaliti navijače Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Osim Nereda, pjesmu potpisuje i Ivan Dražić Gidra iz Connecta, a u spotu se pojavljuju mnogobrojni građani koji su se rado odazvali pozivu i sudjelovali u snimanju na NK Špansko.

Foto: Screenshot/reuters

– Ovo je pjesma u kojoj slavimo nogomet, nema nekog ekstremnog navijačkog folklora, radimo pjesmu koja će opet ujediniti cijelu Hrvatsku – rekao je Nered na snimanju spota i dodao da su ga entuzijazmom posebno oduševili kvartovski klinci.

>>Nered: Radimo pjesmu koja će opet ujediniti cijelu Hrvatsku

Komentara 8

SO
soks1960
21:24 02.06.2014.

ne vidim tu nista lose, samo zelju da se pomogne Hrvatima i Hrvatskoj. Svatko na svoj nacin... Idemo dalje......

Avatar flame
flame
22:39 02.06.2014.

Jigaboo, "naprijed, hrvatski sine" odnosi se na igrače... za tvoju informaciju, u Brazilu je muško svjetsko prvenstvo...

ĆA
ćaćaća
11:28 03.06.2014.

seljaci u prve redove..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?