Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teen zvijezda

Premijerno pogledajte Endijev spot za pjesmu 'Da se mene pita'

endi
Foto: PR FOTO
1/6
05.05.2015.
u 19:00

Da se snovi mogu ostvariti ako čvrsto vjeruješ u njih, simpatični Endi dokazuje ponovno odvodeći svoje fanove u čudesan svijet slatkiša, svoju omiljenu destinaciju iz mašte

– Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti – životni je moto sedamnaestogodišnjeg Endija koji predstavlja svoj šesti videospot za naslovnu pjesmu albuma prvijenca 'Da se mene pita'.

Da se snovi mogu ostvariti ako čvrsto vjeruješ u njih, simpatični Endi dokazuje ponovno odvodeći svoje fanove u čudesan svijet slatkiša, svoju omiljenu destinaciju iz mašte.

Autor teksta pjesme 'Da se mene pita' je Andrea Čubrić, a uz Bojana Šalamona – Shallu i Zdeslava Klarića zaslužna je i za glazbu. Redatelj spota je Mario Šulina, a za koreografiju na setu bio je zadužen Saša Krnetić iz Atomic Dance Factoryja. U spotu glumi Ivona Blažun.
 
Tinejdžerska ljubavna priča događa se u muzeju čokolade u opatijskom hotelu ''Continental'', a koreografija u pop&funky stilu potpuno će oduševiti tisuće tinejdžera diljem regije koji vjerno prate Endijevu karijeru.

Da je Endi postao pravi regionalni teen brend, dokazuje i golem interes fanova iz susjedne BiH gdje će Endi sredinom svibnja gostovati na svojoj prvoj medijskoj turneji, a za jesen već priprema veliku regionalnu turneju.

– Ljeto ću provesti radno, svakim danom popunjavam sve više ljetnih termina za svoje koncerte, a jako se veselim i maturalcu na koji idem krajem kolovoza, i to u Grčku. Baš sam zadovoljan novim spotom, zaista smo uživali i bilo je čarobno snimati okružen svim tim slatkišima. Siguran sam da ću na toj lokaciji uskoro održati i svoj koncert. – kaže Endi koji se pritom prisjetio i svog sastavka iz 5. razreda osnovne škole kada je na temu ''Moj savršen svijet'', između ostalog napisao da bi, kad bi se njega pitalo, osnovni obrok bio upravo slatkiš.

U izdanju diskografske kuće Menart, Endi je krajem prošle godine izdao svoj prvi album ''Da se mene pita'', a novi će videospot zasigurno postati pravim hitom među mladima, kao i svi dosadašnji koji su postigli milijunske preglede.

>> Pop-senzacija! Tinejdžerski idol Endi hrvatski je Justin Bieber

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije