Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak otpisanih

Premijera novog spota ''Studeni'' skupine Leteći odred

Kauboji u Višnjiku
Filip Brala/24 sata
30.11.2010.
u 12:44

Riječ je o novom singlu nekad vrlo popularne skupine Leteći odred koja se ponovno vraća na glazbenu scenu pripremajući svoj album ''Best of'' čiji se izlazak planira u prvoj polovici 2011. godine.

Pjesma ''Studeni'', autorski uradak frontmena grupe Denisa Dumančića, u kojoj gostuje Kiki Rahimovski, doživjela je odličan prijam u eteru domaćih radijskih postaja gdje je već sada proglašavaju nadolazećim hitom. Riječ je o novom singlu nekad vrlo popularne skupine Leteći odred koja se ponovno vraća na glazbenu scenu pripremajući svoj album ''Best of'' čiji se izlazak planira u prvoj polovici 2011. godine.

Svoj 18. rođendan postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni Leteći odred obilježit će izdanjem dvostrukog albuma ''Best of'' na kojem će se naći 30-ak najboljih pjesama s njihovih osam studijskih albuma koje su izdali do 2009. godine. Kao bonus-poklon povodom punoljetnosti Letećeg odreda uz album "Best of" naći će se i DVD s gotovo svim spotovima Letećeg odreda za pjesme koje će biti na tom albumu.

Zbog tehničkih problema, videospot se učitava nešto duže... Molimo vas za razumijevanje.

Komentara 1

Avatar petric1
petric1
14:55 30.11.2010.

Dvije stvari 1.Video se ne može otvoriti! 2.Ova grupa ako misli egzistirati mora promjeniti svoj izričaj jer prošlo je vrijeme pop poskočica tipa Magazin.Leteći odred je imao dvije tri dobre stvari ali sada sa pomakom vidi se da su toto pjesmice za pod \"zub\"prolazne i neatraktivne nakon dosta godina .Mislim da bi se trebali prikloniti stvaranju kvalitetne glazbe koja ce trajati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije