Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA MALE EKRANE

Premijera nastavka kultnog klasika 'Twin Peaks' 21. svibnja

Twin Peaks
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.01.2017.
u 11:49

Radnja serije se nastavlja 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, a pokreće je FBI-jev pronalazak golemog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima i nalazima obdukcije

 Kultna serija Twin Peaks redatelja Davida Lyncha vraća se na male ekrane, a dvosatna premijera zakazana je za 21. svibnja na američkoj televizijskoj mreži Showtime, prenosi Variety. Sezona će imati 18 epizoda, a nakon premijere dvije jednostane epizode, odmah će online biti dostupne i treća i četvrta epizoda.

Radnja serije se nastavlja 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, a pokreće je FBI-jev pronalazak golemog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima i nalazima obdukcije.

Seriju su producirali i napisali David Lynch i Mark Frost, a glumačka postava je kombinacija bitnih starih likova s mnoštvom poznatih gostiju. Kyle MacLachlan i dalje glumi specijalnog agenta Dalea Coopera, a ostali su i Mädchen Amick, Dan Ashbrook i David Duchovny, ali ne i Lara Flyn Boyle, koja je odbila povratak. Nova lica su Naomi Watts, Michael Cera, Trent Reznor i drugi.

Najčišće Twin peaks iskustvo

Vijest o premijeri serije najavio je predsjednik Showtimea David Nevins koji je rekao da je odgledao cijeli novi Twin Peaks te da je Lynch donosio kavu i krafne dok su gledali.

David Lynch je jedan od najvećih majstora filma kojih sam ikada vidio. Smatram da je verzija Twin Peaksa koju ćete vidjeti najčišće Twin Peaks iskustvo i uzbuđen sam što ćemo to prikazivati - kazao je Nevins.

Originalni serijal redatelja Davida Lyncha završio je 1991. godine, nakon samo dvije sezone. Emitiranje originalnih nastavaka kultne serije krenulo je 8. travnja 1990.

>>David Lynch najavio: Vraća se Twin Peaks!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije