Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda serije "Milost"

Prelijepa Turkinja od djetinjstva je maštala samo o glumi

milost
Foto: Promo
1/6
30.11.2013.
u 08:00

U njezinu privatnom životu nema previše bure. Šest godina bila je u vezi s kolegom iz serije “Dolina vukova” Oktayem Kaynarcom, a sada ljubi Başara Savura. Paparazzi su je nedavno snimili kako dolazi na rođendan Kıvança Tatlıtuğa (“Strasti Orijenta”, “Nebo i zemlja”)

Malena Narin samo želi učiti i biti najbolja na natjecanju, no njezin otac ne prihvaća da mu je dijete željno znanja te je tjera da radi. Godinama kasnije Narin postaje uspješna odvjetnica koja je svoje teško djetinjstvo ostavila duboko zakopanim u sjećanju. Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati lik koji u seriji “Milost” što se od ponedjeljka prikazuje na Novoj TV igra Özgü Namal.

Zvijezda serije “Polja nade” koju smo također pratili na našim ekranima rođena je 28. prosinca 1978. godine i već je od ranog djetinjstva pokazivala veliki interes za glumu. Prve glumačke korake odrađuje u kazalištu Masal Gerçek, a diplomirala je na kazališnom odjelu Državnog konzervatorija Sveučilišta u Istanbulu. Özgü je uspješna i kao filmska glumica te je nagrađena s četiri filmske nagrade.

U njezinu privatnom životu nema previše bure. Šest godina bila je u vezi s kolegom iz serije “Dolina vukova” Oktayem Kaynarcom, a sada ljubi Başara Savura. Paparazzi su je nedavno snimili kako dolazi na rođendan Kıvança Tatlıtuğa (“Strasti Orijenta”, “Nebo i zemlja”) na kojem se najviše družila s Muratom Yildirim (Demir iz “Asi”) koji je u braku s njezinom kolegicom u “Milosti” Burçin Terzioğlu koja igra Deniz.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
19:08 01.12.2013.

zasto pisete o turskim glumcima? toliko smo nisko pali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije