Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSEXY SRPKINJA

Prekrasna Ivana ima tijelo na kojem joj svi mogu pozavidjeti

Ivana Korab
Foto: Instagram/Ivana Korab
1/5
20.10.2017.
u 12:30

Ivanu na Instagramu prati 270 tisuća ljudi, a uz fotografije često objavljuje i videozapise na kojima u automobilu pjeva hrvatske i srpske pjesme. Tako je i otpjevala hit Jelene Rozge "Ne pijem, ne pušim" te napisala kako je ta pjesma najbolje opisuje.

Zgodna srpska manekenka Ivana Korab (31) gradi sve uspješniju karijeru u Americi, gdje živi posljednjih godina. Ivana se često pojavljuje na naslovnicama stranih magazina, a naši joj susjedi tepaju kako je "najseksi Srpkinja". Prelijepa Ivana redovito vježba, a na skladnom tijelu i mišićima bi joj mogli pozavidjeti i neki muškarci.

Ivana je od ovog ljeta u vezi sa slovenskim nogometnim reprezentativcem Reneom Krhinom, igračem Granade koji je trenutačno na posudbi u Nantesu. Upoznali su se u Los Angelesu i od tada održavaju vezu na daljinu.

 

👧🏻📱👦🏼

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

Inače, Ivanu na Instagramu prati 270 tisuća ljudi, a uz fotografije često objavljuje i videozapise na kojima u automobilu pjeva hrvatske i srpske pjesme. Tako je i otpjevala hit Jelene Rozge "Ne pijem, ne pušim" te napisala kako je ta pjesma najbolje opisuje.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
13:15 20.10.2017.

Koliko se placa za prenosenje ovih gluposti tj "vesti"?

DU
Deleted user
13:10 20.10.2017.

klasicni dubokoumni clanci VL

SV
stjepan v.
12:47 20.10.2017.

Ivana je hrvatsko ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije