Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pin-up kućanica

Prekrasna Bar Refaeli seksepilna je i kada glača i vješa rublje

bar (1)
Foto: Passionata
1/8
12.01.2013.
u 12:00

Posljednji joj je uradak snimanje kolekcije donjeg rublja za Passionatu na kojem postaje pin-up kućanica. Tema snimanja slična je stilu pjevačice Katy Perry koja je proglašena najseksepilnijom ženom svijeta, ali nama je Bar seksepilnija.

Nije ni čudo da se pred objektivima snalazi ovako dobro kad je karijeru počela kao osmomjesečna beba. Izraelska manekenka Bar Refaeli već s 15 godina bila je svjetski poznata slatkica, a danas je prekrasna 28-godišnjakinja.

Posljednji joj je uradak snimanje kolekcije donjeg rublja za Passionatu na kojem postaje pin-up kućanica. Tema snimanja slična je stilu pjevačice Katy Perry koja je proglašena najseksepilnijom ženom svijeta, ali nama je Bar seksepilnija od nje.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
president
20:07 12.01.2013.

sve ove slike su photoshopirane

LO
lonili
14:34 12.01.2013.

Ma jednostavno prekrasna žena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije