Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom "šljamu"

Prekrasan, velikodušan i lajav: Obitelj i prijatelji ispratili slavnog komičara

rik mayall
Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL
1/10
19.06.2014.
u 17:57

Komičar Rik Mayall pokopan je Devonu nakon što je 9. lipnja iznenada preminuo od srčanog udara

Najpoznatiji britanski komičari okupili su se ovog četvrtka kako posljednji put ispratili prijatelja i kolegu Rika Mayalla. Slavni britanski komičar preminuo je 9. lipnja u 57. godini od srčanog udara nakon jutarnjeg joggiranja.

Ruby Wax, Jennifer Saunders, Adrian Edmondson, Alan Rickman i Dawn French samo su neki od kolega koji su došli na ispraćaj u crkvu St. Georgea u Dittishamu, Devon.

Iza Mayalla ostala je supruga Barbara te tri kćeri Rosie, 28, Sidney, 26, i Bonnie, 18, koji su ga opisali kao "prekrasno, velikodušnog i lajavog" oca i supruga.

Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Tijekom ispraćaja, iz crkve se čulo navijanje i pljeskanje, a oko 140 osoba, koliko ih je pohodilo pogreb, iz nje je izašlo uz zvuke pjesme Brown Eyed Girl Van Morrisona.

- Iskreno, on je bio jedan od najduhovitijih osoba svih vremena. Smiješan do posljednjeg daha i prekrasan čovjek, to je vrlo tragičan gubitak - rekla je prije pogreba komičarka French Dawn.

>>Poznati komičar preminuo od srčanog udara nakon jutarnjeg jogginga

>>Iznenada preminuo poznati britanski komičar Rik Mayall

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar berto.majden
berto.majden
12:38 20.06.2014.

Pa kako nisam znao da je umro? O.o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije