Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Preko 65 tisuća gledatelja jučer posjetilo Cinestar kina

CineStarov DAN ZA 10 jučer postavio regionalni rekord posjećenosti nekog kina utorkom
10. kolovoza 2016. u 10:49 1658 prikaza
Cinestar kina
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/6

Jučer se u CineStar kinima tražila svaka slobodna ulaznica, a posjetitelji su se rashladili od ljetnih vrućina uz odlične filmove i još bolje cijene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 10 kada cijena kino ulaznice iznosi svega 10 kuna, ove godine je okupila preko 65 tisuća posjetitelja čime su CineStar kina postavila regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu.

Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije, pa su tako brojni filmoljupci jučer mogli uživati u filmskim naslovima kao što su Odred otpisanih, Ledeno doba: Veliki udar, Legenda o Tarzanu, Zvjezdane staze: S one strane i Jason Bourne.

Najbrži posjetitelji su uživali u CineStar premium formatima - 4DX iskustvu i Imax- u jer su se za te dvije dvorane ulaznice rasprodale već prvoga dana pretprodaje. I turisti na Jadranu su u iskoristili ovu jednodnevnu pogodnost i posjetili CineStar u 5 gradova na moru, pa je Dan za 10 očito postao prava ljetna atrakcija. Splitski CineStar u shopping centru Joker jučer je zabilježio 30 tisućitog posjetitelja CineStar DANA ZA 10 te mu je tom prilikom upravitelj kina uručio filmski poklon paket.

Ove impresivne brojke pokazuju koliko su se dobro posjetitelji jučer zabavljali, jer je u 81 dvorani širom Hrvatske prikazano gotovo 500 projekcija u samo jednom danu. 

Matej Periš
NESTANAK U BEOGRADU
Procurila prepiska između Matejeve djevojke i prijatelja: Jedna poruka je dosta čudna
Tehnički pregled vozila
SAVJETI PROFESIONALACA
Jednostavni dnevni pregled automobila može vas spasiti velikih kazni u prometu