Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak period

Prekidi i svađe koji su nas iznenadili u 2022.: Zaratile su Vlatka i Borna, a jedna veza pukla je nakon 15 godina

Foto: Pixsell/Instagram
1/9
31.12.2022.
u 18:00

Raskidi zaruka, prekidi i svađe, naša su svakodnevica, ali ove godine je to mnoge još više pogodilo, a tu su se našle i neke naše zvijezde.

Ova teška 2022. godina je uskoro iza nas. Mnogi su se zbog situacije u svijetu našli na prekretnici života i poduzimali drastične poteze kako u ljubavnom životu tako i u poznanstvima. Raskidi zaruka, prekidi i svađe, naša su svakodnevica, ali ove godine je to mnoge još više pogodilo, a tu su se našle i neke naše zvijezde.

Zaruke su u studenom raskinuli glumac Filip Vidović i plesačica Nataša Pavičević.

- Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jednome do drugog, ne želim ništa loše komentirati - rekla je Nataša za medije. Bili su u vezi nekoliko godina, a trebali su se vjenčati u proljeće 2023. godine. Nisu oni jedini koji su ove godine odlučili raskinuti zaruke. Vizažistica i beauty influencerica Jelena Perić, koja se također natjecala u "Plesu sa zvijezdama", prekinula je zaruke s Igorom Bubnjićem, bivšim nogometašem s kojim ima sina Tea.

- Ja sam super. U super smo odnosima. Kada je naš sin dobro, onda smo i mi dobri - komentirala je za medije. Jelena nije često objavljivala fotografije sa zaručnikom jer je, kako je jednom prilikom rekla, poštovala njegovu želju da zaštiti barem taj dio njihove privatnosti.

Dugogodišnju vezu prekinuli su i glazbenici Matija Cvek i Nika Turković. Pjevačica Ivana Kindl vezu s kolegom Alenom Križajem prekinula je nakon 15 godina.

Nakon četiri godine veze, prekinuli su i glazbenici Antonela Đinđić i Marko Kutlić.

- Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bismo ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da je nismo pronašli - dio je Instagram objave koju je Antonela objavila nakon prekida.

Već neko vrijeme šuškalo se kako bivša natjecateljica u reality showu "Big Brother" Barbara Šegetin više nije u vezi s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom, a sada je tu informaciju potvrdila i sama Barbara i otkrila je kada su prekinuli. - Da ne odgovaram više pojedinačno na pitanja novinara, ovim putem želim sve medije obavijestiti da Damir i ja nismo zajedno već pet mjeseci - stoji u objavi na njenom Instagramu.

Poznati nisu samo prekidali već su se i svađali, a danima je trajao rat Vlatke Pokos i Borne Kotromanić koje su se prepucavale oko Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića. Borna je podijelila neke poruke za koje tvrdi da joj je slao Ristović, a Vlatka je Bornu napala jer je po njenom mišljenju Borna pisala svoje statuse i komentare i protiv Nikoline.

VIDEO Slavni koji su nas napustili u 2022. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije