Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razišli se

Prekid nakon četiri godine veze: Hrvoje Rupčić je opet solo

Hrvoje Rupčić
Foto: Privatni album
1/6
26.07.2018.
u 08:56

Glazbenik i stjuardesa Ivana Rašperger odlučili su prekinuti, ali ostali su u dobrim odnosima.

Nakon četiri godine veze prekinuli su Hrvoje Rupčić i Ivana Rašperger. Potvrdila je to za Gloriju Ivana.

- Točno je, nismo više zajedno. Prekinuli smo nakon zajedničkog putovanja u Iran u ožujku. Svaki prekid ostavlja gorak okus, ali mi smo ostali u normalnim odnosima, u kontaktu smo i kad se  vidimo popit ćemo kavu - rekla je.

Glazbenik i stjuardesa dijelili su strast prema putovanjima i zajedno su bili u Grčkoj, Iranu, Tajlandu...No, njihovi prijatelji kažu kako su im se putevi razišli jer je Ivana htjela voditi manje avanturistički život, dok Hrvoja još uvijek jako privlači takav životni stil.

Prije Ivane osnivač Cubisma bio je u vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić. 

Hrvoje Rupčić
1/7

Komentara 15

ST
stormrider
10:00 26.07.2018.

Wow, sada smo svi razocarani! Evo nesto za Breaking News: Prekinuli Imbrek i Marica iz Špičkovine kod Zaboka nakon 35 godina. Razlog tvrdi ona, Imbrek je svaki dan dolazil pijan kuci, a on tvrdi „ona se nije podapirala mjesecima“. Alii i pored teških optuzbi, odlucili su da ce se pozdravljati kad se vide i ostat prijatelji.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:31 26.07.2018.

evo ja ne znam zašto sam kliknuo na ovaj članak ali ipak jesam, čini se da trebam stručnu pomoć..

BO
boltek
10:30 26.07.2018.

Jebal me vrag zbog ove vijesti nebum mogel spati. Pa dajte ga pogledajte. Gdo bi z njim zdural? I mrtvozornik bi se preplašil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije