Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za prijestolje

Preglup da bi bio kralj? Princ Charles posvađao se s Williamom

princ william
Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/3
28.05.2014.
u 18:38

Posljednji incident u borbi za naslijeđivanje britanskog trona zbio se nakon što je William izjavio kako želi da se uništi sva bjelokost koju posjeduje Buckinghamska palača

Princ William navodno je preglup da bude kralj, bar tako kaže njegov otac, princ Charles. Prema tvrdnjama tabloida, princ Charles krenuo je u borbu za prijestolje verbalno napavši svog najstarijeg sina riječima da je naivan i preglup.

Charlesa instruira njegova zla, spletkama sklona, supruga Camilla. Želi uvjeriti kraljicu Elizabetu da William nije spreman naslijediti je otkrio je izvor.

Posljednji incident zbio se nakon što je William izjavio kako želi da se uništi sva bjelokost koju posjeduje Buckinghamska palača.

Williamu je jasno naznačeno kako je opreznije trebao birati riječi. Charles je smatrao kako su te primjedbe glupe i naivne, kada se u obzir uzme velika kolekcija slonovače koju palača posjeduje dodaje izvor.

>>Izvori bliski kraljevskoj obitelji: Kate čeka blizanke

Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL

Komentara 13

DU
Deleted user
19:20 28.05.2014.

Kad bi vratili sve ono sto su zadnjih petsto godina opljackali po svijetu, nebi im ostale ni gace na stapu.....

PR
prepri43
21:14 28.05.2014.

To su rogovi princa Charlesa koje mu je nabila Diana!

Avatar jigaboo
jigaboo
20:09 28.05.2014.

a kakve veze ima ovo sa hrvatskom I koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije