Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJITE ULAZNICE!

Predstava "Audicija" vratila se u Lisinski!

Predstava "Audicija"  vratila se u Lisinski!
Foto: Promo
1/4
17.04.2018.
u 15:23

Nakon što je oborila sve rekorde gledanosti diljem Hrvatske, predstava „Audicija“ zbog velikog interesa publike "ponavlja gradivo" 21. travnja 2018. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog jer je ponavljanje majka znanja.

Dugo smo čekali ponovno okupljanje ekipe koja svojim humorom podiže atmosferu i vraća osmijeh na lice ljudima svih generacija.

Svojim jedinstvenim nastupom osvojili su simpatije u Hrvatskoj, BiH te širom Europe. Publika ih je jedva dočekala, a tako je bilo u svim gradovima u kojima su dosad nastupali.

Foto: Promo
Nakon što su glumci već dvaput nasmijali Lisinski, Spaladium arenu, Rijeku, Osijek i Pulu, na redu je nova turneja.

Nakon najavljenog, trećeg nastupa u Lisinskom, "Audicija" dolazi i u Zadar, Šibenik, Dubrovnik...

Ni dvije rasprodane predstave u Lisinskom nisu bile dovoljne pa će tako vesela družina još jednom izvesti nezaboravne trenutke koji su obilježili davnu 1984. godinu kada je prvi put izvedena ova kultna predstava, koja je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Predstava ''Audicija'' među rijetkim je scenskim projektima koji je su doživjeli nezapamćen uspjeh i nakon 33 godine. Predstavu je odgledalo više od 2,5 milijuna ljudi.

Ako još niste vidjeli ovu kultnu predstavu, iskoristite priliku i dođite u Lisinski 21. travnja. No osigurajte ulaznice na vrijeme!

Vecernji.hr ovom je prigodom za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i troje najkreativnijih osvojit će po dvije ulaznice.

Nagradni natječaj traje do četvrtka 19. travnja 2018. godine u 10 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Branimir Jurković, Zagreb
Zoran Pendelin, Zagreb
Goran Zrnčić, Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije