Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Predsjednik Ivo Josipović kupio je tenisice za kćer Lanu

Huamnitarna akcija
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/7
08.05.2010.
u 16:41

Mislim da svi moramo pomoći djeci sa sindromom Down pošto su ta sjajna bića lišena svake zlobe – rekla je Željka Ogresta

Kad su doznali za brojne probleme s kojima se susreće Udruga roditelja djece sa sindromom Down, Željka Ogresta i članovi ansambla “Za dobra stara vremena” odlučili su pomoći. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizirali su prodaju startasica dizajniranih posebno za mjuzikl, a “natjerali” su i predsjednika Ivu Josipovića da zavuče ruku u novčanik.

– Drago nam je da se brojnim Zagrepčanima u humanitarnoj akciji pridružio i predsjednik Josipović kupio je startasice za svoju kćer. Čini mi se da smo mu uzeli zadnji novac pošto je dugo prebirao po novčaniku. Mislim da svi moramo pomoći djeci sa sindromom Down pošto su ta sjajna bića lišena svake zlobe – rekla je Željka Ogresta, koja je najavila istu akciju i sljedeći tjedan sve s ciljem kako bi se pomoglo udrugi koja vegetira s 30 tisuća kuna godišnje. Sve neprodane startasice moći će se kupiti 20. svibnja u zagrebačkoj Areni prije početka mjuzikla “Za dobra stara vremena”.

Komentara 1

VI
vitaszorcms
23:02 08.05.2010.

Sa predsjednikom po tenisice !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije