Naslovnica Showbiz Zvijezde

Predsjednik Ivo Josipović kupio je tenisice za kćer Lanu

Mislim da svi moramo pomoći djeci sa sindromom Down pošto su ta sjajna bića lišena svake zlobe – rekla je Željka Ogresta
08. svibnja 2010. u 16:41 1 komentara 535 prikaza
Huamnitarna akcija
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Kad su doznali za brojne probleme s kojima se susreće Udruga roditelja djece sa sindromom Down, Željka Ogresta i članovi ansambla “Za dobra stara vremena” odlučili su pomoći. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizirali su prodaju startasica dizajniranih posebno za mjuzikl, a “natjerali” su i predsjednika Ivu Josipovića da zavuče ruku u novčanik.

– Drago nam je da se brojnim Zagrepčanima u humanitarnoj akciji pridružio i predsjednik Josipović kupio je startasice za svoju kćer. Čini mi se da smo mu uzeli zadnji novac pošto je dugo prebirao po novčaniku. Mislim da svi moramo pomoći djeci sa sindromom Down pošto su ta sjajna bića lišena svake zlobe – rekla je Željka Ogresta, koja je najavila istu akciju i sljedeći tjedan sve s ciljem kako bi se pomoglo udrugi koja vegetira s 30 tisuća kuna godišnje. Sve neprodane startasice moći će se kupiti 20. svibnja u zagrebačkoj Areni prije početka mjuzikla “Za dobra stara vremena”.

Joško Jeličić
DINAMO - ROSENBORG
Joško Jeličić uoči uzvratne utakmice: Spokojan sam, jači smo individualno i momčadski

A1 izdvaja za Vas