Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narodni radio

Predsjednica otvorila moderan studio: 'Najdraži izvođač mi je Thompson'

Predsjednica Grabar-Kitarović otvorila novi studio Narodnog radija
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/20
11.06.2016.
u 18:00

Poželjela je našim nogometašima sreću na Euru u Francuskoj i to na tečnom španjolskom jeziku

Novouređeni studio Narodnog radija, po tehnološkim standardima i vrhunskoj digitalnoj tehnologiji, tvrde, najbolji i najmoderniji u ovom dijelu Europe, sinoć je u Zagrebu svečano otvorila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Neformalno se šalila sa zvijezdama Narodnog radija i voditeljici Doris Pinčić Rogoznici odgovarala na svakodnevna pitanja te tako otkrila da joj je omiljeni izvođač Thompson i da je njegova glazba podsjeća na dane kada su ga njezina djeca pjevušila na stražnjem sjedištu automobila.

Poželjela je našim nogometašima sreću na Euru u Francuskoj i to na tečnom španjolskom jeziku. Pohvalila je i mladu Miju Negovetić, dobitnicu Večernjakove ruže, koja je na otvorenju otpjevala himnu, a za ostatak glazbenog programa pobrinuli su se Petar Grašo i Tonči Huljić.

>> Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na listi 100 najmoćnijih žena na svijetu

Komentara 89

QI
qiqo
11:18 12.06.2016.

A najdraža joj pjesma Čavoglave....pogotovo početak ...za dom spremni....a najdraži nogometaš Josip Šimunić....

77
777CRO
01:18 12.06.2016.

Aboliciju treba pod hitno ukinuti a ove jadnike ... Po zasluzi ...

MI
miki9763
22:34 11.06.2016.

Koga je ovo iznenadilo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije