Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete ju?

Predivna glumica šokirala fanove ovom fotografijom

mila jovovich
Foto: Instagram
1/5
19.11.2015.
u 16:00

'Novi izgled' glumica je dobila zahvaljujući ulozi u filmu 'Resident Evil:The Final Chapter'

Predivna glumica Mila Jovovich šokirala je svoje mnogobrojne obožavatelje posljednjom objavom na svom Instagram profilu.

Naime, Mila koja slovi za jednu od najljepših glumica, na Instagramu je objavila fotku na kojoj izgleda potpuno neprepoznatljivo. 

"Novi izgled" glumica je dobila zahvaljujući ulozi u filmu "Resident Evil:The Final Chapter" u kojem ćemo imati priliku vidjeti kako njezin lik Alice izgleda kao u starijoj dobi.

Za ovu nevjerojatnu transformaciju šminkerima je trebalo više od četiri sata rada, a 39-godišnja Milla fanovima je obećala još fotografija koje prikazuju proces nastanka ove maske.

Osim toga, najavila je i jedan seksi selfie za koji kaže da "nije za one slabijeg srca". Unatoč upozorenju, brojni fanovi s nestrpljenjem očekuju novu objavu hollywoodske glumice. 

>>Milla Jovovich kao eksponat na Venecijanskom bijenalu

>>Mila Jovovich: Ridala sam nakon snimanja scena seksa

Komentara 2

Avatar Marko314
Marko314
18:57 19.11.2015.

Sad zna kako će izgledati za cca. 40 godina...

SC
schwertransport
16:57 19.11.2015.

Pa vecina tih poznatih dama razocara bez sminke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije