Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromno

Pravi glamur glumice su odlučile sačuvati za dodjelu Oscara?

'70th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel - Press Room  Featuring: Claire Danes Where: Beverly Hills, CA, United States When: 13 Jan 2013 Credit: Apega/WENN.com'
Foto: 'AP1/WENN/PIXSELL'
1/11
14.01.2013.
u 22:30

Na crvenom tepihu na svečanoj dodjeli nagrade Zlatni globus u Los Angelesu većina zvijezda nije se iskazala u punoj modnoj snazi

Dame u crnom, dame u haljinama boje kože i dame u kojekakvim bojama modni su rezime glamurozne dodjele Zlatnih globusa u Beverly Hilton Hotelu u Los Angelesu. Više nego ikad potvrdilo se ovdje \"ukleto\" pravilo da je, što se mode tiče, dodjela Globusa generalna proba za dodjelu filmskih Oscara koju ćemo vidjeti za mjesec dana. Dame se, naime, nisu iskazale punom modnom snagom. Možda je to samo recesijski dojam, ali što onda reći na činjenicu da je Jessica Alba oko vrata pričvrstila ogrlicu Harryja Winstona tešku 5,8 milijuna dolara?

\"Čiste\" desetke

Haljina Oscara de la Rente \"problijedila\" je pred tom činjenicom pa je Albina haljina bila bojom slična Diorovoj couture kreaciji za Jennifer Lawrence koju je modna kritika mlako dočekala. Ali je zato čistu desetku dodijelila Anne Hathaway za bijelu Chanelovu couture minimalističku kreaciju. Odličnu, naravno. No \"čistih\" je desetki bilo i među zvijezdama koje su izabrale haljine boje kože.

Amy Adams i Megan Fox – prva u Marchesi, druga u Dolceu i Gabbani. Nježne pudraste ili ružičaste čipke kod Dolcea i Gabbane daju previše lutkast izgled. Taj je vjerojatno bio na pameti i Cavalliju za baby-ljepotu Hayden Panetierre. Razgolićena i bez naramenica duhovito je dobacila reporterima da je bolje ne biti znojan na crvenom tepihu...

Pusa Bondu

Svakome je jasno da je teško biti vatrenije ljepote od Mirande Kerr i Sofije Vergare! Kako god bile odjevene... Miranda je birala crvenu, a Vergara crnu boju za crveni tepih. Crno je uvijek adut? Vraga!

Nicole Kidman odabrala je McQueenovu kreaciju, crnu, čipkastu u zoni struka, a na poprsju optočenu zakovicama. Trendovski. Dobro. Ali što kad je tako mršava da joj to naprosto ne pristaje. Rokerski ili gotički imidž nisu za nju, ma koliko to suprug roker volio...

Adele se vidljivo dobro osjećala u Burberryjevoj haljini hrabro nabranoj unatoč svojoj punašnoj staturi. Nakon što je ljubnula Globusić, zahvalila je Danielu Craigu što je tako prekrasan Bond!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije