Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša manekenka

Pratitelje zanimalo koristi li Iva Šarić botox, ona im brzo odgovorila

Foto: reuters
1/4
05.03.2021.
u 13:03

Iva je odgovarala na pitanje fanova koje je zanimalo koje proizvode koristi za lice, tijelo i kosu, a jednu pratiteljicu zanimalo je i podvrgava li se bivša manekenka estetskim zahvatima.

Iva Šarić (32) već godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a kako održava svoju beauty rutinu pratiteljima je otkrila na Instagramu. Iva je odgovarala na pitanje fanova koje je zanimalo koje proizvode koristi za lice, tijelo i kosu, a jednu pratiteljicu zanimalo je i podvrgava li se bivša manekenka estetskim zahvatima.

 - Jesi li koristila botoks? - glasilo je jedno od pitanja, na što je Iva brzo odgovorila: 'Ne. Nikada! Samo Instagram filter'.

Foto: reuters

Inače, Iva je nedavno ponovno dospjela u fokus javnosti nakon što se saznalo da čeka dijete s Dinamovcem Brunom Petkovićem. Prinova bi na svijet trebala stići krajem ožujka. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna. Par se nakon toga nije oglašavao, a Iva je na Instagramu objavila fotografiju dekica za bebu koje je birala u jednoj trgovini s dječjom opremom.

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko bila je u braku s bivšim nogometašem, a današnjim trenerom Lokomotive Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine.

Foto: reuters

Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (8) i Leona (6). S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine, s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije