Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASRI U PROBLEMIMA

Poznatom nogometašu djevojka hakirala profil i optužila ga za varanje

Samir nasri
Foto: Twitter
1/3
28.12.2016.
u 16:57

Nasri je u utorak posjetio liječilište Drip Doctors i fotografirao se sa suvlasnicom Jamilom Sozahdah. Oni su tu fotografiju iskoristili za reklamu na Twitteru, a zatim su slijedili čudni postovi s njegova računa

Samir Nasri, nogometaš Manchester Cityja koji je trenutačno na posudbi u Sevilli, potvrdio je da je njegov Twitter račun hakiran, nakon što je na njemu objavljena serija čudnih postova. Po svemu sudeći, objavila ih je ljubomorna djevojka Anara Atanes, koja ga je optužila za varanje.

Par je bio u vezi dvije godine, sve do veljače, kad su prekinuli. Nedavno su objavili da su ponovno skupa, no nakon posljednjeg Anarina "pothvata" čini se kako će se teško ponovno pomiriti, piše Daily Mail.

Borba s tweetovima

Nasri je u utorak posjetio lječilište Drip Doctors i fotografirao se sa suvlasnicom Jamilom Sozahdah. Oni su tu fotografiju iskoristili za reklamu na Twitteru, a zatim su slijedili čudni postovi s njegova računa.

– Pružili ste mi i seks-tretman odmah nakon. Ova k*** odmah – objavila je Anara s Nasrijeva profila.

Zatim je krenula čudna "borba", u kojoj su s Nasrijeva profila objavljivani slični postovi u kojima se "hvalio" kako su mu Drip Doctors pružili punu uslugu, te kako se Jamila vraćala u njegovu sobu, da bi ubrzo nakon toga bili izbrisani. Na kraju je Nasri promijenio šifru i ispričao se javnosti.

– Netko je hakirao moj račun i pokušao širiti lažne glasine. Oprostite zbog toga – napisao je Nasri, a optužbe su na svom Twitter računu demantirali su i Drip Doctors.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Nogometaš Manchester Cityja protiv Dinama želi vratiti samopouzdanje

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
17:09 28.12.2016.

luda i po leđima

AU
austrougarskigeneral
18:33 28.12.2016.

nije lako nać pravu zenu danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije