Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Poznati YouTuber Mirko Rašić (32) pronađen mrtav u Beogradu

Foto: Youtube screenshot
1/6
23.05.2023.
u 13:48

Mirko Rašić pronađen je u Surčinu, a njegovo beživotno tijelo pronašao je kolega. Okolnosti smrti trenutačno nisu poznate

Poznati srpski YouTuber Mirko Rašić (32) pronađen je mrtav u jednoj hali u Beogradu, javlja Telegraf.rs. Rašić je pronađen u Surčinu, a njegovo beživotno tijelo pronašao je kolega. Okolnosti smrti trenutačno nisu poznate. 

Inače, Rašić je automehaničar i influencer iz Beograda koji je vodio YouTube kanal "Neovlašćeni serviser" koji ima više od 143 tisuće pretplatnika, dok ga je na Instagramu pratilo više od 126 tisuća ljudi. Od devete godine radio je s ocem, a bio je i influencer koji je na društvenim mrežama promovirao mehaniku i automobilizam. 

"Mirko radi ono što zaista voli i trudi se da bude najbolji u tome. Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku. Pristup publici kao “čovjek iz naroda” razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole automobile pa kreću njegovim putem. Putem automehaničara", stoji u opisu njegova YouTube kanala.

Posljednju objavu na Instagramu objavio je samo dan prije smrti. Riječ je o klipu u kojem pojašnjava vozačima što ne bi trebali raditi tijekom vožnje. Ispod objave pratitelji su se počeli opraštati od influencera. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Heisenberg
Heisenberg
14:55 23.05.2023.

Šokiran sam. Sućut obitelji. Odnedavno pratim njegov kanal za kojeg sam saznao kad je Vesić kod njega ugrađivao video nadzor.

Avatar Zotel
Zotel
14:53 23.05.2023.

Jedan od retkih sa kvalitetnim sadržajem Počivaj u miru

EZ
ezer
22:40 23.05.2023.

Zadnjih 10ak klipova sam se pitao da li se razbolio možda ili je samo smršavio čovjek. Ali činio mi se malo drugačije nego prije. Nije to bio onaj osmijeh sa početka i raspoloženje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije