Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznati uživali na proslavi 3. rođendana Radio Entera. Pogledajte tko je sve došao...

Na vruće house i R&B ritmove plesali su rukometaši Zagreba Igor Vori, Ivan Stevanović i Zlatko Horvat, glazbenici Fil Tilen, Filip Dizdar i Anezi, te mnogi drugi.
19. ožujka 2017. u 13:36 1 komentara 1031 prikaza
3. rođendan Radio Entera u Westinu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/19

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih radijskih postaja - Radio enter, sinoć je u hotelu Westin proslavila svoj treći rođendan.

Da Enterovci misle ozbiljno vidjeli smo sinoć na odličnoj zabavi na 17. katu Westina, na kojoj je uz vrhunsku podrukciju i light show sviralo čak pet njihovih DJ-eva: MATRODA, Flinta, High Vibes, DJ Gigo (The Trixx) i Yakka. Među 300 ljudi zabavljalo se i 100 najvjernijih slušatelja Entera, ali i sportaši i glazbenici.

Na vruće house i R&B ritmove plesali su rukometaši Zagreba Igor Vori, Ivan Stevanović i Zlatko Horvat, glazbenici Fil Tilen, Filip Dizdar i Anezi, te mnogi drugi.

- Jako smo zadovoljni slušanošću. Enter Zagreb je najslušaniji radio za mlade u Zagrebu i široj okolici. Osim što imamo lokalnu koncesiju, slušani smo preko mobilne aplikacije koja je skinuta sto tisuća puta i preko live stream diljem Europe i Amerike, što se može i vidjeti preko društvenih mreža. U startu smo koncepciju zamislili kao jedini radio za malde u Hrvatskoj, i u tom segmentu nemamo konkurenciju. Vrtimo najnovije hitove elektronske glazbe, koji se kod nas mogu čuti i mjesec dana prije drugih radijskih postaja - zadovoljno nam je kazala direktorica Entera Anita Frtalic i dodala da im je plan i povećati slušanost.

Enter je medijski partner Ultre, pa će i ove godine prenositi Ultra Europe, a novost je i da će idućeg prenositi Ultru iz Miamija.

Enter često u svoj tim prima nove DJe-eve koji vole glazbu, a onaj koji je kod njih od početka i zaštitno lice radija je Ivan Vukušić.

3. rođendan Radio Entera u Westinu | Autor : Dalibor Urukalović/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Foto: Pixsell

- Nakon godina rada na Anteni, sudjelovati u kreiranju programa Entera bio je pravi izazov. Imamo super energiju, što je najbitnije u ovom poslu. Ponosan sam na ekipu s kojom radim, i zato svakog dana s osmijehom odlazim na posao - kazao nam je Vukušić i dodao da voli elektronsku glazbu, no nije tip koji sluša samo jednu vrstu.

- Imam i neke žanrove koje ne volim, no i to ponekad slušam radi prijatelja koji slave rođendane. Elektronika nije više samo house i techno, danas svatko može doma snimiti pjesmu, i super je što se do hitova može doći puno prije nego nekad - kazao je Vukušić.

A da Enter itekako misli na svoje slušatelje vidljivo je i po tome da, osim što su najvjernije pozvali na svoj party, jedan od njih nagrađen je i noćenjem u predsjedničkom apartmanu Westina, a treći rođendan sinoć su proslavili velikim vatrometom iznad Zagreba, točno u ponoć.

>>Imam francuski nos i dalmatinski temperament

Elipso