Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suze radosnice

Poznati roditelji ispratili djecu prvog dana škole: 'Sve je drugačije, ali ovo je takvo vrijeme'

Foto: Instagram
1/8
08.09.2020.
u 08:00

Mnoge poznate osobe na svojim društvenim mrežama podijelile su fotografije svojih školaraca koji se s veseljem vraćaju ili tek prvi put sjedaju u školske klupe.

Počela je nova školska godina koja će zbog pandemije biti izazovna za učitelje i profesore jednako kao i za učenike i njihove roditelje. Mnoge poznate osobe na svojim društvenim mrežama podijelile su fotografije svojih školaraca koji se s veseljem vraćaju ili tek prvi put sjedaju u školske klupe.

Posebnu posvetu u povodu prvog dana škole napisala je i Severina čiji sin Aleksandar kreće u treći razred. "Oboružajmo se s puno strpljenja... Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina", napisala je pjevačica uz crtež koji je nacrtao njezin osmogodišnji sin. Nacrtao je plakat za film i napisao o čemu je u filmu riječ te tko su glavni likovi.

Posebnu posvetu povodom prvog dana škole napisala je i Severina čiji sin Aleksandar kreće u treći razred. - Oboružajmo se s puno strpljenja... Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina - napisala je pjevačica uz crtež koji je nacrtao njezin osmogodišnji sin. Nacrtao je plakat za film i napisao o čemu se u filmu radi te tko su glavni likovi.
Foto: Instagram screenshot

Severinina bliska prijateljica Iva Radić na Instagramu je podijelila fotografiju osmogodišnje kćerkice Tesse koja je također krenula u školu.

"Sve je drukčije i da nam je netko rekao da će djeca trčati jedna prema drugima i naglo zastati, rekli bismo, baš nikad. Al’ ovo je takvo vrijeme, vrijeme opreza, promjena... jedini siguran zagrljaj danas je bio moj, a vjerujem da bi radije u zamjenu za taj grlila sve svoje prijatelje, jer mamu ima stalno", napisala je Radić.

Svima nam želim da ovo 'novo normalno' bude sigurno, veselo, sretno i da se volimo na drugačije načine! Podrškom i lijepim riječima, dodire ćemo dočekati, uvjerena sam", poručila je bivša manekenka koja je, osim Tesse, u braku s nogometašem Boškom Balabanom dobila i 16-godišnju Tashu i 11-godišnjeg Ivana.

Kćerkica pjevačice i poduzetnice Lane Klingor Mihić, šestogodišnja Marla, krenula je u prvi razred osnovne škole.

"U ovo čudno doba, sve je nekako drugačije ali je opet sve ok. Ponosna na Marlu, na njenu školu, ravnatelja i super učiteljicu! Sretno svima i samo hrabro", napisala je Lana pokraj fotografije na kojoj pozira s Marlom i suprugom Antom.

Foto: Instagram screenshot

Ponosna majka prvašice Adriane je i pjevačica Neda Parmać na Facebooku je objavila fotografiju sa svojom mezimicom i napisala samo "ne plačem".

– Adriani je bilo super, doduše već prvi dan je pitala kad će ići kući iako su bili samo sat vremena u učionici. Moram priznati da još nisam svjesna da je krenula u školu – rekla nam je Neda.

Foto: Instagram screenshot

Ida Prester u školu je otpratila svog starijeg sina Roka koji je krenuo u prvi razred škole u centru Zagreba. Pjevačica i njena obitelj preselili su se iz Beograda u Zagreb, a mali Roko jedva je dočekao upoznati nove prijatelje.

– Bila sam uzbuđenija od njega, to je veći stres za roditelje. Roko je u vrtiću od druge godine, a bio je i u ljetnom kampu, tako da je on navikao s nepoznatim klincima krenuti u komunikaciju. Jako mi se sviđa škola, šarolik je razred, ima i djece stranaca, a nastavnicima je najbitnije da se djeca osjećaju ugodno. Roko je izašao pun dojmova, a to me malo iznenadilo jer je prije nekoliko dana plakao da ne želi ići u školu, nego ostati na moru,u Jelsi – kazala nam je Prester.

Foto: Instagram screenshot
Redatelj Miran Kurspahić u prvi je razred odveo kćerkicu Minu koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Majom Cvitanović.

– Postao sam uzbuđen tek na putu u školu, jer sam tada shvatio da mi je kći školarka. Mina je bila silno sretna, a i ja s njom, pogotovo jer ide u odličnu školu koja ima brojne nagrade za svoj rad – rekao je Kurspahić.

Foto: Instagram screenshot

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je podijelila fotografiju s drugim sinom Andrijom koji je krenuo u školu. 

"Krenuo je i broj dva u školu. Uzbuđenju nema kraja. Da nam svima sve dobro prođe, da čim prije djeca ponovno napune školske hodnike i igrališta bez straha. Svima nek je sa srećom, velikima i malima, djeci i roditeljima, učiteljima profesorima...", napisala je glumica. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LI
linkser2
10:25 08.09.2020.

poznati su po tome da su poznati

Avatar Grunf
Grunf
09:36 08.09.2020.

ovi su poznati jedino vlastitoj djeci

MM
mmaraci4
09:03 08.09.2020.

e baš su poznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije