Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČ STOLJEĆA

Poznati reperi sukob će riješiti borbom u ringu!

Fight
Foto: Promo
1/3
05.01.2017.
u 18:03

Vijest je prvi objavio Soulja Boy na Instagramu. Meč bi trebao trajati tri runde, a da misli ozbiljno govori i podatak kako je, navodno, anagažirao bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera.

Nakon niza uvreda koje su jedan drugom upućivali preko društvenih mreža, dvojica poznatih repera odlučili su razmirice riješiti u ringu! Chris Brown i Soulja Boy odmjerit će snage u ožujku u Las Vegasu, a pobjednik će dobiti milijun dolara. Amerikanci će moći meč pratiti izravno na kabelskoj televiziji, naravno ako plate za prijenos.

Vijest je prvi objavio Soulja Boy na Instagramu. Meč bi trebao trajati tri runde, a da misli ozbiljno govori i podatak kako je, navodno, anagažirao bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera. Objavio je i video s treninga, na kraju kojeg Mayweather kaže - "uzmi taj novac čovječe".

Nema više suvišne priče

Meč je potvrdio i Brown, koji je nakon niza uvreda na Souljin račun napisao:
- Meč je dogovoren. Tuči ćemo se muški, po pravilima. Nema više suvišne priče. Izazov je prihvaćen.

 

I know!!!! How many more Ls can he take?

A photo posted by 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

Inače, svađa između njih počela je nakon što je Soulja Boy likeao fotografiju Brownove bivše djevojke Karrueche Tran i ispod nje ostavio emoji srca.

Na Souljinu stranu stao je i 50 Cent koji je čak rekao da će staviti 100 tisuća dolara na kladionici na njegovu pobjedu.

 

 

IM NOT PLAYING! Krossed da line...... We gone push this fight UP!!! I promise you are regret this for the rest of ya life

A video posted by 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

>>Chris Brown: Otkad sam pretukao Rihannu, moj život je pakao

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:16 06.01.2017.

koji je to sou biznis....od svega prave lovu a mulci ameri to dolaze gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije