Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna manifestacija

Poznati pohrlili na prvu večer Dreft Fashion Weeka

dreft (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell, Jurica Galoić/Pixsell
1/15
19.05.2011.
u 22:26

U prvom redu revije su pratile Sanja Duggan, Leonarda Boban, Lana Banely, Elizabeta Gojan, Ivana Delač, Iva Šulentić i drugi poznati ljubitelji lijepog.

Revijom Sanje Jakupec inspirirane Japanom u četvrtak je u Zagrebu počeo trodnevni modni događaj Dreft Fashion Week. Prve večeri viđene su i kolekcije Abe Tomičić, Ines Zrnc Gregorine, nakit Ivana Midžića te revija španjolske dizajnerice Marie Escote i Jean Pierrea Braganze iz Londona.

U prvom redu revije su pratile Sanja Duggan, Leonarda Boban, Lana Banely, Elizabeta Gojan, Ivana Delač, Iva Šulentić i drugi poznati ljubitelji lijepog.

Komentara 2

JS
ja sam gladan
00:49 20.05.2011.

U prvom redu revije su pratile Sanja Duggan, Leonarda Boban, Lana Banely, Elizabeta Gojan, Ivana Delač, Iva Šulentić i drugi poznati ljubitelji lijepog. HA,\" i drugi poznati ljubitelji lijepog\". I moj je lijepi, samo me hvata jeza od ovih ljubiteljica.

Avatar billybull
billybull
04:41 20.05.2011.

....\"U prvom redu revije su pratile Sanja Duggan, Leonarda Boban, Lana Banely, Elizabeta Gojan, Ivana Delač, Iva Šulentić i drugi poznati\"...evo, na zalost zivim u americi, pa se zaista mogu opravdati posto nemam pojma tko je itko od navedenih poznatih....moze li mi netko objasniti tko su navedeni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije