Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. Food Film Festival

Poznati odmjerili snage u kulinarskom dvoboju. Pogledajte tko se najviše iskazao!

gastro dvoboj
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/15
16.09.2015.
u 22:10

U središtu Zagreba kuhale su voditeljice Tatjana Jurić i Nives Čanović, glumac Darko Janeš, kineziolog Orlando Lopac, Vanja Mamić i Suzy Josipović.

Veselo je bilo danas na Zrinjevcu gdje je održan Gastro dvoboj poznatih u sklopu 1. Food Film Festivala. Svoje kulinarsko umijeće pokazale su brojne osobe iz javnog života.

U središtu Zagreba tako su kuhali voditeljice Tatjana Jurić i Nives Čanović, glumac Darko Janeš, kineziolog Orlando Lopac, Vanja Mamić i Suzy Josipović.

Dvoboj se odvijao pod budnim okom voditelja Marija Petrekovića, a u gastronomskim delicijama koje su poznati pripremili uživao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojem je društvo pravio poznati gastronom Rene Bakalović.Nakon Gastro dvoboja održana je i projekcija filma 'Le chef'. Dobre zabave, naravno, nije nedostajalo!

Inače, Food Film Festival gurmanski je festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Ulaz na festival je u besplatan, a ako odlučite uživati u ovom nezaboravnom filmsko-gastro iskustvu požurite jer je festival otvoren do 20. rujna.

>>Meso od krokodila na Zrinjevcu, a na Opatovini domaće šljive, jabuke, likeri...

>>Među pregršt događanja, birajte kamo ćete za vikend...

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije