Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriven uzrok smrti

Poznati komičar preminuo od srčanog udara nakon jutarnjeg jogginga

rik mayall
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
1/6
13.06.2014.
u 08:25

Iznenadna smrt poznatog britanskog komičara Rika Mayalla šokirala je svijet. Omiljeni 'Šljam' i 'Državnik novog kova' iznenada je preminuo u 57. godini života, a uzrok smrti nije bio poznat...

Iznenadna smrt poznatog britanskog komičara Rika Mayalla šokirala je svijet. Omiljeni 'Šljam' i 'Državnik novog kova' iznenada je preminuo u 57. godini života, a uzrok smrti nije bio poznat. Ipak, prema pisanju TMZ-ja, saznalo se što je uzrok tragičnog odlaska. Njegova obitelj kaže kako je poslije jutarnjeg jogginga Rik doživio teški srčani udar.

Potvrdila je to njegova supruga Barbara te dodala kako se svima zahvaljuje na ljubavi i poštovanju prema Riku. - Uvijek smo bili svjesni da je Rik obožavan, no preplavljeni smo vašom ljubavlju. Sigurna sam da svi vi koji znate Rika, znate da bi njegov odgovor na vaše tugovanje bio: 'Hvala vam svima, a sada odje..te', zaključila je njegova supruga s kojom je dobio i troje djece.

>>Iznenada preminuo poznati britanski komičar Rik Mayall

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije